Pozor: Pokud si zahrajete Heroes of the Storm, dostanete v Overwatch skin

Blizzard zahájit vzájemnou propagaci svých her.

Blizzard na své nedávné akci BlizzCon 2016 mimo jiné oznámil, že chystá zajímavou cross-play reklamní akci mezi Heroes of the Storm a Overwatch, kterou chce obě dvě hry podpořit. Včera společnost sdělila, že akce začne tento týden.

O co jde? Je to prosté. Pokud si zahrajete jednu hru, dostane výhody v druhé. Konkrétně pokud se zúčastníte Nexus challenge eventu v Heroes of the Storm, dostanete skin na postavu Genji v Overwatch.

Akce ale míří na odehrání více her. Pokud tedy odehrajete 15 her Heroes of the Storm, dostanete Oni Genji skin, Oni Genji portrét a Oni Genji sprej. Oni Genji a Zarya portrét získáte i v Heroes of the Storm. Pokud si pak zahrajete 30 her, dostanete v Heroes of the Storm další hrdiny. Do výčtu se počítají hry quick match, ranked, unranked draft a co-op proti AI. Brawl, training, tutorial, try mode a custom game se nepočítá.

Aktualizace, která novinky do Heroes of the Storm přináší, by již měla být aktivní. Celá akce trvá do prvního lednového týdnu. Zúčastnit se může každý hráč, dokonce i lidé, kteří hrají Overwatch na konzoli. Jen k odehrání her Heroes of the Storm je třeba počítač. Základem je vlastnit Battle.net účet, kde budou obě dvě hry propojené. 

Váš názor Další článek: Bethesda vypustila do světa patch 1.2 pro Skyrim Special edition na PC a PS4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,