Práce na RPG Lords of the Fallen 2 letí do koše, vývoj začíná od začátku

Defiant Studios se rozhodlo, že práce předchozího studia pracujícího na Lords of the Fallen 2 není pro ně dost dobrá. Pokračování menšího bratra Souls her tak pravděpodobně ještě nějakou dobu nedorazí.

Pokračování brutálního fantasy RPG bude nakonec těžit čistě z práce současného vývojářského týmu, který na něm pracuje. Hlavní krok, pro který se studio rozhodlo je, že Lords of the Fallen 2 poběží na Unreal Enginu 4. 

Na nový díl už teď čekáme 4 roky od oznámení. Tehdy bylo u kormidla vývoje ještě studio Deck 13, ale o rok později už tomu tak nebylo. Později vývoj převzali Defiant Studios. Deck 13 na hře ale nějakou dobu pracovalo a část hry již vyvinulo. Defiant ale nechce stavět na cizí práci.

"Je to úplný restart. Budeme začínat naprosto od začátku. Hra poběží na novém enginu. A především ji bude dělat nový tým," řekl zakladatel Defiant Studios, David Grijns. Vydavatel podle něj dává přednost opravdu propracovanému výtvoru, kterým chtěl pověřit malý semknutý tým. 

Lords of the Fallen 2 je podle dostupných informací ve vývoji pro PS4, PC a Xbox One. Otázkou je však, jestli současnou generaci ještě Defiant stihne.

Váš názor Další článek: Forza Horizon 4 vás v nových záběrech zve do prosluněného jara

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,