Pracujte v 2K Boston, nyní máte šanci

Zodpovědní lidé ze studia 2K Boston, které stojí v pozadí původního Bioshocku, prozradili, že v současné době otevírají slušný zástup nových pracovních pozic, jež je třeba zaplnit. Přihlašovat se přitom můžete nejen skrze jejich internetové stránky, ale rovněž osobně, na letošní Game Developers Conference, kde budou zástupci zmíněné společnosti rozdávat červené letáčky.

realtimeworlds_careers.jpg

Jak se zdá, 2K Boston rozhodně na posilách nehodlá šetřit. Šanci tak mají nejen programátoři, nebo designéři, ale taky producenti, zvukaři, či umělci. Ti všichni by se pak měli zapojit do vývoje dosud neohlášeného projektu, na němž tamější zaměstnanci již nějaký ten pátek dělají, a který má být, podle slov Kena Levina, nečím diametrálně odlišným od jejich dřívějších produktů.

2kboston_careers.jpg

Máte-li dostatečné schopnosti, chuť, zájem a povolení pracovat v Americe, jistě neváhejte navštívit GDC, nebo se ozvat alespoň skrze e-mail. Šance je to, zvlášť v dnešní době, vskutku nevídaná. Jen pro informaci ještě doplníme, že k stejnému druhu najímání (rozdávání pozvánek na GDC) se uchýlili taktéž vývojáři z Realtime Worlds, kteří jsou zodpovědní kupříkladu za Crackdown.

Na letošní herní konferenci si zkrátka vybere každý.

Zdroj: Joystiq

Váš názor Další článek: Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper bude i na X360

Témata článku: