Prasata na olympiádě

Olympiáda v Pekingu začala přesně před měsícem, ale po šestnácti dnech skončila. V řadách sportovních fanoušků zavládl smutek, nicméně dnes vám přinášíme informace o hře, která spraví náladu snad každému. Farmyard Party: Featuring the Olympigs je titul, v němž se zvířata na farmě rozhodla zorganizovat své vlastní olympijské hry.

Jednotlivé disciplíny jsou rozděleny do čtyřech kategorií – rychlost, síla obratnost a všechno dohromady. Do role sportovců se tentokrát převtělili zvířata, do nichž byste to ani ve snu neřekli, a to prasata. V jejich kůži si budete moci například zaběhnout maratón, hod vidlemi, plavání a spoustu dalších. Navíc si pro vás tvůrci přichystali různé bonusové minihry, které vám odemknou některé nedostupné věci.

Ovládání je řešeno kombinací Wii remote a nunchuku, přičemž existuje několik způsobu, jak je můžete používat. Každopádně je ale velice důležitá rychlost a načasování toho či onoho úkonu. Ta pravá zábava má – jak u konzole Wii bývá zvykem – přijde až když se rozhodnete hrát s přáteli. Multiplayer nabídne režim pro čtyři hráče a nutno dodat., že jestli si nějaké ty kamarády pozvete, měli byste jim říct, aby si s sebou vzali ručník!

 

Farmyard_Party_100m_01.jpg Farmyard_Party_100m_02.jpg
Farmyard_Party_100m_03.jpg Farmyard_Party_Javelin01.jpg
Farmyard_Party_Javelin02.jpg Farmyard_Party_Swimming.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: Wii
Žánr: Sportovní | Olympiáda
Výrobce: Popcorn Arcade
Váš názor Další článek: Dead Space zakázán ve třech zemích

Témata článku: , , ,