Předběžný přístup očekávaného Baldur’s Gate 3 byl o týden posunut

Předběžný přístup očekávaného RPG byl posunut kvůli překladům hry. Larian také prozradil více o vztazích se společníky a zveřejnil nové video.

Larian Studios dává všem hráčům na vědomí, že předběžný přístup Baldur’s Gate 3 bude posunut o celý jeden týden, na 6. října. Důvodem zpoždění jsou podle slov společnosti překlady hry. Na obrázku níže Larian vysvětluje, že lokalizace je pro jejich hru důležitá, protože chtějí, aby si jejich mezinárodní fanoušci mohli hru vychutnat naplno.

bg3_early_access_update-1152x648.jpg

Larian Studios kromě zmíněného oznámení také zveřejnili nové video, ve kterém se můžete dozvědět informace o romantickém prvku hry a společnících. Podle zmíněného videa můžeme říci, že hra bude obsahovat jakési systémy, které budou ovlivňovat, jakým způsobem se budou vyvíjet vztahy s vašimi společníky. To by koneckonců v dnešní době nebyla žádná převratná herní funkce, u Baldur’s Gate však celý systém bude mnohem sofistikovanější. 

Tyto systémy byly podle Larian Studios vyvinuty tak, aby vytvářely ony „intimní, autentické a reaktivní" vztahy, typické pro jejich RPG hry. Cesta vztahu s vaším společníkem bude určována „stovkami permutací", které budou definovat, kam váš vztah bude směřovat. Ať už zvolíte jakoukoliv z hratelných postav, každá z nich bude mít jinak zamíchané karty. Společník se do vás může zamilovat nebo naopak vás začne nenávidět. Když někomu pomůžete, jednoho společníka oslníte, druhého zas naštvete. Každá vaše volba, každý váš čin, zkrátka vše bude vaše vztahy měnit. 

Diskuze (1) Další článek: Hry Metal Gear, Metal Gear Solid 1 a 2 možná budou opět vydány na PC

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,