Předělaný Resident Evil 4 se předvedl v nových záběrech. Drží se původní verze, ale přinese několik úprav

Po kompletních předělávkách druhého a třetího dílu nás v březnu příštího roku čeká Resident Evil 4 v novém kabátě. Capcom nám na své poslední prezentaci novou verzi představil detailněji a podělil se o více informací ohledně toho, co od ní kromě vylepšené grafiky máme očekávat. 

Mezi úpravy patří třeba osekání quick-time eventů, kterých bylo v originálu vskutku hodně. Dále bude moci tentokrát Leon odrážet nepřátelské útoky svým nožem. Od obchodníka může získat speciální předměty za nalezené drahokamy. Podobných drobností by mělo být v remaku vícero, ale základ se má držet originálu. Změna kromě grafiky na rozdíl od předchozích předělávek nebude tak velká, protože tady už jsme hru viděli z pohledu třetí osoby od začátku. 

Po prezentaci se začaly objevoval i první dojmy od novinářů, kteří měli šanci hru vyzkoušet. Reakce jsou zatím velmi pozitivní. Chválu sklízí nejen grafika, ale také nová dynamika hry. Vývojáři dodali, že délkou se má remake rovnat původní verzi, takže můžeme počítat s tím, že během 20 hodin bychom měli být schopni Leonův příběh projít.

Diskuze (1) Další článek: Recenze hry Svoboda 1945: Liberation. Interaktivní dokument by měl být součástí povinné výuky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,