Předělávka Resident Evilu 2 představuje sběratelskou edici

Díky Comic-Conu máme k dispozici pořádný přísun informací o spoustě herních novinek a jednou z nich je i Resident Evil 2. Tvůrci odhalili několik nových informací a přidali k dobru také speciální edice hry.

Čerstvý remake Resident Evil 2 se nezadržitelně blíží a taková legenda by se samozřejmě neobešla bez pořádné sběratelky. Co všechno v ní najdete?

Jako většina sběratelských edicí, i Resident Evil nabídne samotnou hru i s DLC pack voucherem. Díky němu dostanete do hry spoustu bonusů v podobě kostýmů, speciální zbraně a také soundtrack. Další zbraně budou bonusem také k předobjednávce.

Resident Evil 2 Collector’s Edition.jpg

Co by to bylo za sběratelskou edici bez sošky hlavního protagonisty? Tahle soška bude dvanáct palců vysoká a vypadá opravdu solidně. Leon je zde vyobrazený v klasické póze s baterkou a pistolí. Perfektní kousek do vaší sbírky.

Jako další ve sběratelce najdete plánky k rekonstrukci policejního oddělení Raccoon City. K nim se přidá také artbook plný uměleckých návrhů. V neposlední řadě potom uzavírá obsah collectorky speciální krabička s tematikou policejního oddělení Raccoon City.

Cesta ke sběratelské edici ale zřejmě nebude pro české zákazníky úplně snadná, protože by měla být dostupná pouze pro GameStop a EB Games ve Spojených státech. Pokusíte se ji získat i přes tyto překážky?

Diskuze (2) Další článek: TES V: Skyrim má díky modifikacím stále co nabídnout (galerie)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,