Předělávky starých legend na PSP aneb Namco Museum

Namco Museum není nic jiného, než projekt společnosti Namco, jenž se snaží vrátit lety zašlou slávu starým dobrým kouskům z herního záhrobí. Užijí si však pouze majitelé konzol Sony PSP.

Pojďme se podívat, co Namco Museum nabízí. Jedná se vlastně o soubor sedmi klasických titulů, které se už dají považovat za klasiky. Mezi „zlatou“ sedmičkou najdete takové kousky jako Pac-Man, Ms. Mac-Man, Rally-X, New Rally-X, Galaga, Galaxian, či Dig Dug. Velmi příjemně zní to, že se vývojáři snažili o zachování původní hratelnosti, o což asi hráčům půjde nejvíce. Samozřejmostí je ale i to, že se hry objeví v moderním grafickém kabátku, nově ozvučené a navíc nabídnou multiplayer přes Wi-fi.

Bohužel není známo, jakou formou bude společnost zmíněné tituly distribuovat. Zda je bude prodávat jako kompilaci, či přikládat jako bonus k novým titulům. Nechme se překvapit. Myslím si ale, že tituly jako Pac-Man či Rally-X jsou už jen díky nálepce „legenda“ samostatně prodejnými kousky, po nichž sáhne nejeden vzpomínající hráč.

Zdroj: Vlastní

Váš názor Další článek: Cenega TOP 10 za prosinec 2004

Témata článku: , , , , , ,