Předkrm před recenzí - trojice videí Hidden & Dangerous 2!

Konec měsíce října i začátek listopadu bude v českých luzích a hájích ve znamení jediné hry - domácího skvostu Hidden & Dangerous 2, očekávaného pokračování veleúspěšné taktické akce brněnských Illusion Softworks. Po dlouhých čtyřech letech se tak na obrazovky našich monitorů vrací hra, která odstartovala boom českých vývojářů i sérii úspěchu v zahraničí ( pokračující mimo jiné tituly Mafia, Operace Flashpoint či Vietcong). V minulých dnech jste si mohli na stránkách Doupěte přečíst první dojmy z hraní finální anglické verze hry Hidden & Dangerous 2 a dnes vám jako předkrm před recenzí nabízíme také dvojici gameplay videí, vytvořených v průběhu hraní tohoto titulu:

  • Útěk v letadle (15,9 MB, délka 4:03)
    První z trojice námi vytvořených videí, které vám nabízí jedinečnou možnost okusit atmosféru útěku na palubě letadla - mimo to se musí hráč bránit útočícím letounům.
  • Zničení mostu (7,9 MB, délka 3:02)
    V druhém videu navštívíte nehostinné prostředí džungle, kde je úkolem hráče zničit nepřátelský most. Protivníkem vaší jednotky jsou tentokráte odhodlaní a vysokou morálkou oplývající příslušníci japonské armády.
  • Nemilosrdné město sniperů (17,7 MB, délka 4:15)
    Mezi jednu z nejlepších misí hry pak patří také návštěva nemilosrdného města sniperů, kde jste každou vteřinu ohrožováni dobře ukrytým nepřátelskými vojáky - jejich likvidaci si můžete vychutnat právě v tomto více než 4 minuty dlouhém traileru.

Všechny videa jsou k dispozici v rozlišení 400x300, nechybí ani ozvučení, které běžně při plnění daných misí uslyšíte ve hře. A na závěr otázka do pranice: Považujete gameplay videa za skutečně užitečné zpestření, které o hře mnohé prozradí, či se jedná o zbytečný přežitek? Vyjádřete se v diskusi pod touto aktualitou.

Zdroj: Vlastní zpráva

Váš názor Další článek: V Evropě se se prodalo už 1 milion kusů Eye Toy: Play

Témata článku: , , , , , , , , ,