Předobjednávka online RPG Tabula Rasa s bonusem

Nezanedbatelný hráč na poli online her, společnost NCsoft Europe, dnes oznámila, že budou ve všech dobrých evropských internetových obchodech k dispozici předobjednávky bonusového balíčku pro Richard Garriott’s Tabula Rasa, přičemž krabicová verze se na pultech obchodů objeví již 31. srpna. Předobjednávky pak zákazníkům poskytnou rozličné výhody včetně exkluzivních herních předmětů a třídenního náskoku, až se na podzim tato hra spustí.
 
Ovšem ten, kdo si předobjedná Richard Garriott’s Tabula Rasa, nebude mít pouze třídenní náskok ve hře, ale rovněž získá pro svou postavu i speciální projevy emocí, exkluzivní herní mazlíčky, které budou jeho avatary doprovázet, přístup k betatestu a DVD s herním klientem, stejně jako bonusovými tapetami a grafickými návrhy.

„Na spuštění Tabula Rasa netrpělivě čeká jak hráčská komunita, tak i náš vývojářský tým,“ řekl Richard Garriott. „V této chvíli již dokončujeme poslední úpravy hry, při nichž nám mimo jiné velmi pomáhá zpětná vazba od hráčů. Toto předprodejní vydání tak představuje poslední stupeň vývoje celého dobrodružství, a protože dává hráčům přístup k betaverzi, je to skvělý způsob jak si hru Tabula Rasa vyzkoušet ještě před plným spuštěním.“
 
Další informace o hře Richard Garriott’s Tabula Rasa najdete na těchto webových stránkách.

Související informace (Richard Garriot´s Tabula Rasa):
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: Destination Games (
http://www.plaync.com/)
Vydavatel: NCsoft (
http://www.ncsoft.com/)
Homepage:
http://www.playtr.com/
Předpokládané datum vydání: 31. srpna 2007

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Odhaleno akční RPG Borderlands

Témata článku: , , , , , ,