Předplatitele PlayStation Plus v lednu čekají Star Wars, Fallout a výborná metroidvania zdarma

Ani v letošním roce nekončí tradice, kdy každý měsíc členové předplatného PlayStation Plus dostávají pár her zdarma. Na začátek roku Sony hráče celkem rozmazluje. Hlavním tahákem je akční adventura Star Wars Jedi: Fallen Order, ve kterém s Calem Kestisem prozkoumáme doposud nepoznanou kapitolu tohoto oblíbeného univerza. Je pravý čas se do něj pustit, protože už za pár měsíců nás čeká pokračování. 

b69f481c-22f4-4e3d-80a2-8dfb1bee0797

Z Falloutu 76 nejspíš nebude většina hráčů nadšená. Bethesda si s tímhle pokusem o vytvoření MMO ze zaběhlé značky pěkně pošramotila reputaci. V průběhu let se stav hry sice zlepšil, ale katastrofální start jí už nikdo neodpáře. Nicméně pokud máte chuť strávit chvíli v pustině, tak Fallout 76 může na pár hodin zabavit. 

Tentokrát věnujte pozornost i poslednímu přírůstku. Je jím plošinovková metroidvania Axiom Verge 2. V ní objevíte neznámý svět v roli Indry, která se snaží nalézt svoji dceru. Vůbec nevadí, pokud jste nehráli první díl. Tenhle příběh má vlastní zápletku i postavy, takže se směle můžete pustit do dvojky. Úctyhodné také je, že tahle hra pochází od jediného vývojáře. 

PlayStation 5 PlayStation 5
nabízí 12 obchodů za ceny od 13 590 Kč
Srovnat ceny na Živě

Zdroj: PS Blog

Váš názor Další článek: S.T.A.L.K.E.R. 2 se připomíná novým trailerem. Stále platí, že má vyjít v letošním roce

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,