Předplatitelské výhody v Hellgate: London

Multiplayer v očekávané a kontroverzní (viz první dojmy) akční RPG Hellgate: London se pokusí skloubit model klasického hraní zdarma, vedle kterého budou existovat speciální předplatitelské účty s řadou výhod. Tvůrci nyní odhalili hlavní bonusy pro nadšence, kteří budou za online obsah hry platit pravidelné měsíční poplatky.

 

· Elite mód – Nadprůměrná obtížnost pro ty, jimž již nepřipadá standardní hra jako výzva. Nepřátele se budou pohybovat rychleji, bude mezi nimi poskakovat více elitních monster a herní pravidla doznají několika změn ztěžujících akci.

· Hardcore mód – Podobně jako v RPG Diablo 2, i zde budou mít herní postavy v Hardcore módu jen jeden život. Pokud padnou, mohou začít hrát od nuly znovu – veškeré zkušenosti i vybavení budou ztraceny.

· Tématické události a předměty – První z oznámených akcí se stane Haloween, který předplatitelům přinese exkluzivní herní úkoly, novou NPC, různé estetické doplňky a možnost sestrojit si vlastní pekelné zvířátko, zombota. Inspirace podobnými událostmi ve world of Warcraft?

· Zakládání gild – Pouze předplatitelé budou moci zakládat herní spolky.

· Zásluhy – Platící hráči budou od začátku odměňováni za standardní herní postupy nebo se jim dokonce otevřou nové úkoly. Například po zabití padesáti zombií či při boji beze zbroje Hellgate odvážlivce vybaví novým titulem nebo například přidá oblíbené zbrani speciální grafický efekt útoku.

· Více postav – Zatímco běžně bude možné vytvoření pouze tří multiplayerových postav v rámci jednoho účtu, předplatitelům se jich bude v portfoliu povalovat až čtyřiadvacet.

· Větší bedna k ukládání předmětů

Související informace (Hellgate: London):
Platforma: PC
Žánr: RPG
Výrobce: Flagship Studios (
http://www.flagshipstudios.com/)
Vydavatel: Namco Hometek (
http://www.namco.com/)
Distributor v ČR: EA Czech (
http://czech.ea.com/)
Homepage:
http://www.hellgatelondon.com/
Předpokládané datum vydání: 2.listopadu 2007

Zdroj: ComputerAndVideogames.com

Váš názor Další článek: Orange Box se nabourává do reality

Témata článku: ,