Předplatné k WoW bude nově zahrnovat předchozí rozšíření

Blizzard nasadil lidskou tvář a hráči už si nemusejí dokupovat k World of Warcraft všechny datadisky. Stačí zaplatit předplatné a mít současnou verzi hry.

S blížícím se příchodem Battle for Azeroth pro World of Warcraft se Blizzard rozhodl trošku vyjít vstříc hráčům a nabídl jim úlevu od nutnosti dokupovat si všechny datatisky k původní hře. Všechno teď totiž dostanete k měsíčnímu předplatnému, a to včetně Legion (zatím posledního rozšíření). Jediné, co tak budete potřebovat bude právě Battle for Azeroth.

Dříve hráči museli dokupovat všechno zvlášť, často ve formě takzvané Battle Chest, která měla za výhodnou cenu nabídnout komplet základní hry a všech jejích rozšíření kromě toho posledního. Bez nich jste si ale prostě nezahráli.

V současné době Blizzard Store tvrdí, že pokud si zaplatíte předplatné, všechno je zahrnuté a přitom se cena nezměnila. Stále musíte koupit Battle for Azeroth, ale nic víc. Stejně by to potom mělo fungovat i v budoucnu, až bude Battle for Azeroth nahrazen dalším rozšířením. 

Battle for Azeroth do World of Warcraft dorazí už 14. srpna. Budete hájit barvy Hordy, nebo Aliance?

Diskuze (4) Další článek: Call of Cthulhu vás začne strašit již koncem letošního října

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,