Předplatné Ubisoft+ míří na Xbox. Bude samostatně, ne jako součást Game Passu

Far Cry, Assassin's Creed i clancyovky za jedno měsíční předplatné

Předplacená herní služba Ubisoft+ (dříve Uplay+) dorazí na další platformu. Po PC a Google Stadii se objeví také na Xboxu. Tvůrci zatím nesdělili konkrétní datum, mluví jen o „budoucnosti“.

Ubisoft+ bude samostatné předplatné, nejde o součást Game Passu. Cenu konzolové verze neznáme, ale pravděpodobně se nebude lišit od těch stávajících. Na PC a Stadii si Ubisoft účtuje 15 eur za měsíc (370 Kč). Za to hráči dostanou neomezený přístup k více než stovce her včetně DLC a exkluzivních doplňků.

Služba obsahuje nové hry hned v den vydání, takže kdo sjíždí pravidelný nášup titulů ze světa Assassin's Creed, Far Cry a různých stříleček inspirovaných světem Toma Clancyho, ten může výrazně ušetřit.

Posledně zmiňované si dokonce trochu užijí i ti, co si budou platit jen Game Pass. Pro něj totiž Ubisoft již 20. ledna uvolní novou online střílečku Rainbox Six Extraction. Hra bude k dispozici v předplatném na PC i Xboxu. Do PC Game Passu pak zamíří i starší Rainbow Six Siege, který již v tom xboxovém je.

Firma zatím nepotvrdila, jestli se Ubisoft+ objeví také na PlayStationu. Sony se donedávna konkurenčním předplatným bránilo. V létě 2019 se však na japonských konzolích objevil EA Play (dříve EA Access), takže by tomu už nemělo nic bránit.

Váš názor Další článek: HyperX na veletrhu CES představil celou řadu nového herního příslušenství

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,