PC | Akce

Představen Assassin's Creed 35

Hrát si na profesionálního zabijáka nás zaujalo již v dobách prvního Hitmana. Teprve až s příchodem Assassin's Creed však tahle "simulace" nabrala na atraktivnosti. Agent 47 je totiž oproti Altairovi, potažmo Eziovi, neschopným břídilem, jenž za sebeou stále ještě tahá kačera. A Ubisoft to moc dobře ví.

Snad proto se téměř okamžitě po dokončení prvního dílu rozběhly práce na pokračování, které v žádném případě nebude poslední, což nejspíš ani nikdo nečekal. Nepřímo to potvrdil Sébastien Puel, který podlehl všetečným dotazům herních novinářů.

VIDEO: 2131 'Assassins Creed 2 - gameplay trailer'

"Často se mě ptáte jestli po Assassin's Creed 2 začneme pracovat na třetím dílu," prozradil Puel v jednom z rozhovorů, a dodal. "A já říkám, mohli bychom jich udělat klidně dalších 35. Především díky struktuře hry, kterou jsme si na začátku vybrali."

Díky cestování v genetické paměti, což je v podstatě hlavním motivem celé série, je totiž možné další pokračování zasadit téměř kamkoliv, a zbavit se tak strachu z možného stereotypu. Puel přitom naznačil, že by se další díl klidně mohl odehrávat v průběhu druhé světové války, třeba na území Velké Británie.

Nevyloučil přitom, že by hlavní hrdina mohl poprvé změnit pohlaví, neboť do boje proti Hitlerovi vyrazila podstatná část mužské populace britských ostrovů, díky čemuž rodná země zůstala v rukou odhodlaných žen. To nezní vůbec špatně, že? Přesto, na takovéto úvahy je ještě brzy. "Teprve" druhý díl vychází až 20. listopadu, což to je také datum, kdy se budou moci spekulace rozjet naplno.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Ubisoft Montreal | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 20. listopadu 2009 (X360, PS3), 4. března 2010 (PC)
  • Spousta nových nápadů
  • Živoucí města a lidé
  • Nápaditá náplň misí
  • Dlouhá hrací doba
  • U PC verze ovládání
  • Dost zjednodušení
Váš názor Další článek: Wii Play nejprodávanější hrou v USA

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,