Představen nový Football Manager

Pokud máte ve zvyku s kamarády nad pivem odborně rozebírat proč trenér vašeho oblíbeného fotbalového týmu stojí za starou bačkoru a jakou chybu udělalo vedení klubu nákupem neschopného stopera, dost možná vás potěší, že díky Sports Interactive budete brzy moci světu (i když jen hernímu) ukázat, jak se to má správně dělat.

Zmíněná tvůrčí společnost dnes totiž oficiálně představila nový ročník populárního fotbalového manažera, jenž doplněn o číslovku 2011 vtrhne na PC a Mac někdy těsně před Vánoci. A jak se pomalu stává pravidlem, dočkají se i majitelé handheldu PSP. Datum vydání této verze však zůstává nejasné. Mělo by to nicméně být ještě letos.

Kromě desetiminutového videa tvůrci zahrnuli do tiskové zprávy ještě celou řadu doplňujících informací, přičemž to nejzajímavější je nejspíš možnost vyjednávání o smlouvách v reálném čase, předělaný tréninkový systém či vylepšené audiovizuální zpracování jednotlivých zápasů.

Mimo to Football Manager 2011 nabídne propracovanější možnost komunikace s hráči, kdy si budete moci jednotlivé hvězdy vašeho týmu zvát k sobě na kobereček, stejně jako budete moci přes média konverzovat s fotbalisty z konkurenčních celků.

Sami hráči navíc byli vybaveni 14 rozličnými individuálními schopnostmi na jejichž trénink se můžete speciálně zaměřit, abyste na hřišti dosáhli lepších výsledků. Přidejte si k tomu ještě přítomnost více než 100 nových animací, rozšíření hráčských emocí a oslav gólů, nové modely postav, nové stadiony, upravené světelné efekty a zjistíte, že není důvod se na hru netěšit.

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC, PSP
Žánr: Simulátory, Sportovní | Fotbalový manažer
Výrobce: Sports Interactive | Webové stránky hry
Začátek prodeje: Q4 2010
Diskuze (1) Další článek: V Evropě vyjde Dead Rising 2 o něco dřív

Témata článku: , , , , , , , , ,