Představen titul Death Track: Resurrection

Vývojářské studio Sky Fallen ve spolupráci s 1C Company před pár dny oznámilo vývoj akční arkády Death Track: Resurrection. Pokud vám něco říká název Carmageddon, jste doma. Pokud ne, vězte, že se v titulu přenesete do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy si zhýčkané lidstvo pro své pobavení vymýšlí nejeden smrtelný sport.

  

Jedním z nich je i takzvaný „Survival Race“, celosvětově oblíbený závod, pořádaný každoročně pro potěchu oka i peněženky. Jak už jste jistě vytušili, letošního ročníku se zúčastníte i vy, co by mladí řidiči, abyste dokázali světu své schopnosti. Pokud ovšem čekáte procházku růžovým sadem, budete zklamáni. Ve hře na vás budou čekat protivníci hrubší než šmirgl papír, kteří využijí každé příležitosti, aby vás ze závodu vyřadili. A jelikož jsou všechna závodní auta vybavena krom silných motorů i nepříjemnými zbraněmi, je jasné co to pro vás znamená.

Přesné datum vydání hry dosud nebylo uveřejněno, a tak se spoléhá na vcelku obehrané - „příští rok“. Ti z vás, kteří to nemůžou vydržet snad zachrání jen fakt, že se Death Track: Resurrection objeví na letošní E3, na stánku 1C Company.

Související informace (Death Track: Resurrection):
Platforma: PC
Žánr: akční závody
Výrobce: Sky Fallen
Vydavatel: 1C Company (
http://www.1c.ru/)
Předpokládané datum vydání: 2008

Zdroj: Firing Squad

Váš názor Další článek: Nový týden: dva světy

Témata článku: , ,