Představen Warhammer pro PSP a NDS

Společnost THQ včera oficiálně představila titul Warhammer 40,000: Squad Command, který by měl vyjít exkluzivně pro handheldy Sony PSP a Nintendo DS. Zmiňovaná firma rovněž potvrdila, že se hra v obchodech objeví ještě v letošním roce, a to i přesto, že dosud není znám žádný vývojářským tým, který by byl pověřen prací na ní.

  

Hra samotná se pak zařadí do škatulky akčních strategií, a pokusí se všem majitelům handheldů přiblížit krvavý svět, jenž stvořili lidé v Games Workshop. Dle slov THQ by měl Squad Command disponovat singleplayerovou kampaní složenou z 13 misí, která vás postaví do role velitele Hvězdných mariňáků, bojujících proti silám Chaosu.

Krom toho bude titul spoléhat i na propracovaný multiplayer, který by měl prozatím nabízet 9 unikátních map, a díky němuž se proti sobě budou moct postavit hráči z celého světa. Ať už ve snaze vymýtit Chaos, či ho naopak přiživit. Mimo skvělou herní náplň lidé z THQ přislíbili i precizní technické zpracování, které bude naplno využívat možností obou zmíněných konzolí.

Související informace (Warhammer 40,000: Squad Command):
Platforma: PSP, NDS
Žánr: strategie
Výrobce: neznámý
Vydavatel: THQ (
http://www.thq.com/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2007

Zdroj: Firing Squad

Diskuze (8) Další článek: Galerie: Tekken 6

Témata článku: , , , , ,