Představena střílečka The Protector

Zaměstnanci nově zformovaného polského studia Gingerbread zahodili ostych a včera světu představili první titul, který by chtěli dostat na trh ještě tento rok. Ten ponese název The Protector, přičemž se pokusí ohromit nejen majitele stolních počítačů, ale rovněž konzole Xbox 360. Bohužel nic bližšího ohledně toho, kdy můžeme zmíněný titul vyhlížet v regálech oblíbených obchodů nebylo řečeno.

  

Místo toho nám však tvůrci prozradili, že se prostřednictvím jmenované gamesy vloudíme do života znesvářených milenců – britského žoldáka Jonathana Kanea a americké archeoložky Jennifer Guile – kteří se musí dát znovu dohromady, aby pomstili smrt otce Jennifer, a zároveň zabránili teroristům v získání tajemného aztéckého předmětu. To vše by se přitom mělo odehrávat za přispění údajně unikátního grafického kabátku, a neméně působivého fyzikálního modelu.

  

Díky tomu bude kupříkladu možno zabíjet nepřátele skrze tenké stěny, vystřelovat jim zbraně z rukou a tak dále. A aby toho nebylo málo, případně to nebylo stereotypní, krom samotných teroristů budete muset na své cestě čelit rovněž bájným aztéckým příšerám, již se vám budou snažit za každou cenu zabránit v nalezení onoho předmětu nedozírného významu.

Související informace (The Protector):
Platforma: PC, Xbox 360
Žánr: akce
Výrobce: Gingerbread Studios
Vydavatel: neznámý
Předpokládané datum vydání: Q4 2008

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (3) Další článek: Aliens: Colonial Marines již na podzim

Témata článku: , ,