PC | Akce

Představení Evil Resistance

Byla žila jedna mladá policistka, která byla jednoho krásného dne převelena na jiné oddělení, konkrétně na stanici poblíž města zvaného Moskva. Na cestě do svého nového působiště byla několikrát svědkem prapodivných dopravních nehod, a tak v ní pomaličku začal hlodat červík pochybností. Po nedlouhé době zjistí hrůznou věc – tamní obyvatele někdo přeměnil na krvežíznivé zombie! Jestli je rychle nikdo nezastaví, situace se může vymknout do nepříjemných rozměrů.

Na nedostatek nepřátel si rozhodně nemůžete stěžovat, ve hře naleznete rovných dvacet osm druhů zombíků, kteří se mezi sebou liší jak vzhledem, tak i chováním. Aby toho nebylo málo, příšery mají tendenci útočit ve skupinkách, takže nebude výjimka, když na vás zaútočí třeba tři desítky nemrtvých. Jejich likvidace nebude jednoduchá, ale dostatečnou pomocí by pro vás měl být zbraňový arzenál čítající dvacet šest kousků od kuchyňského nože až po řetězovou pilu. Navíc postupem času budete získávat jakési karty, jež vám odemknou bonusové vybavení (motorová pila, samurajský meč apod.).

Nicméně frenetická akce se chvílemi utiší a tvůrci před vás postaví nelehký logický úkol spočívající například v nalezení správných dveří či klíče. Co se týče herního prostředí, projdete se po nákupním centru nebo policejní stanici. Velkým plusem má být AGEIA fyzikální engine a zpracování v americkém GORE stylu.

345856_full.jpg 345858_full.jpg
345860_full.jpg 345862_full.jpg
345864_full.jpg 345866_full.jpg
345868_full.jpg 345870_full.jpg
345872_full.jpg 345874_full.jpg
345876_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Galerie: Spider-Man: Web of Shadows

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,