Představeno A Vampyre Story 2

Mona de Laffite, operní diva s řezáky delšími než je zdrávo, se vrací, aby nám opět zavařila mozkové závity. Vývojáři ze studia Autumn Moon Entertainment totiž prozradili, že v současné době usilovně pracují na pokračování povedené adventury A Vampyre Story, kterému tak v názvu přibude nejen číslovka, ale rovněž podtitul - A Bat's Tale.

3.jpg2.jpg

Stejně jako v prvním díle, kde se pěvkyně musela vymanit z vlivu upíra, i tentokrát Mona padne do spárů ne zrovna přátelsky smýšlející osoby - Dr. Rigy Mortuse. Ten totiž umělkyně unese do své tajné laboratoře v Draxsylvanii, aby ji podrobil nepříjemným vyšetřením, které mu, jak doufá, poskytnou odpovědi na řadu záludných otázek.

A znovu, stejně jako minule, i zde se několikrát ujmete role Monina věrného přítele - netopýra Frodericka. Ať už ale budete hrát za kteroukoliv postavu, vývojáři slibují, že si užijete přibližně 40 příjemných lokací, více než 25 plně 3D charakterů a především dialogů z pera pánů Larryho Ahrena a Jesseho Clarka. Bývalých to zaměstnanců LucasArts, kteří se podíleli na takových herních skvostech, jako Monkey Island, či Sam & Max.

1.jpg

Bližší informace, screenshoty, artworky, či pozadí na plochu hledejte na nedávno spuštěných oficiálních stránkách hry.

Zdroj: Oficiální stránky

Váš názor Další článek: Pracujte v 2K Boston, nyní máte šanci

Témata článku: , , , , , , , , , ,