Představeno Anno 1404: Venice

Pokud jste alespoň jednou šli kolem nějaké cestovní kanceláře, a já věřím, že ano, a při pohledu do vitríny si pomysleli, že byste si to hned vyměnili s těmi veselými lidmi, kteří na náměstí svatého Marka tak energicky rozhánějí holuby, máme pro vás řešení. A v porovnání s dovolenou vás bude stát úplné nic.

Vedení Ubisoftu totiž prozradilo, že aktuálně dělá na datadisku pro Anno 1404, jenž byl opatřen všeříkajícím podtitulem - Venice. Již nyní přitom můžete zapomenout na davy turistů, stánky s lacinými cetkami a prostituky mimo dosah. Tohle město vám bude za drobný poplatek říkat pane, a to je mnohem lepší než se s foťákem nechat ušlapat výletní skupinou obézních Američanů, či odrzlých Němců.

1.jpg2.jpg

A kdyby vaše slovo, coby vládce, náhodou nestačilo. Na řadou přijdou dva nové typy lodí a lidé na správných místech, které na ně budete sami moci s trochou štěstí a umu dosazovat. Síla už dávno neznamená všechno. Světu vládne politika a nejinak je tomu i v případě Anno 1404: Venice.

Kývat hlavou ale nestačí. Zda-li jste to pochopili a osvojili si principy s tím spojené budete muset dokázat v záplavě originálních questů (podle všeho se jich objeví 300), obsahujících i dva nové typy. Odměnou vám pak bude na 60 unikátních předmětů, či možnost prozkoumání zbrusu nového ostrova.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie
Výrobce: Related Designs
Začátek prodeje: 25. února 2010
Diskuze (1) Další článek: Přihlášky do bety All Points Bulletin

Témata článku: , , , , , , , , ,