PC | RPG

Představeno MMO Otherland

Německá vydavatelská společnost - dtp Entertainment - dnes prozradila, že má v plánu uvést na trh cyberpunkovou MMO gamesu Otherland. Hra by přitom měla čerpat převážně ze stejnojmenné knižní série, již dopravil na trh americký spisovatel Tad Williams. Vydání Otherlandu je předběžně stanoveno na rok 2010, kdy by se z něj měli teoreticky těšit všichni majitelé stolních počítačů.

1.jpg2.jpg

Jeho prostřednictvím byste pak měli nahlédnout do blízké budoucnosti, v níž téměř všichni bohatí jedinci disponují vlastním virtuálním světem, jenž je zaplněn nejen umělou inteligencí, ale rovněž náhodnými lidmi, kteří nemají ani ponětí o tom, že jejich život není skutečný.

Vy se svým avatarem přitom zavítáte rovnou do virtuální reality, kdy budete cestovat napříč nejrůznějšími světy a zažívat neuvěřitelná dobrodružství. K dispozici by přitom měly být krom klasickcýh šablon (fantasy, sci-fi, současnost) i ty ne tak úplně běžné (mytologie, kreslený svět).

3.jpg4.jpg

Hra by přitom měla krom ohraného "singleplayeru" nabídnout rovněž kooperativní hraní a možnost poměřit síly s konkrétním hráčem. Mimo to bude přítomno i nezanedbatelné množství miniher, které vám nejen zpříjemní dlouhé chvíle, ale rovněž vypomůžou herně. To vše by pak mělo být zabaleno do líbivého třetího Unreal Enginu, který si však tvůrci upravily ku obrazu svému.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: Real U
Začátek prodeje: 2010
Váš názor Další článek: Force Unleashed se dočká rozšíření

Témata článku: , , ,