Představeno pokračování Culpa Innata

Když na konci minulého roku dorazila do obchodů po celém světě adventura Culpa Innata, vysloužila si od recenzentů vesměs vysoká hodnocení, o něž se zasloužilo především vynikající zpracování a brilantní dialogy. Stejný úspěch se přitom tvůrci pokusí zopakovat v Culpa Innata 2: Chaos Rising. Pokračování, které podle dosud zveřejněných informací vypadá více než lákavě.

Jeho prostřednictvím byste se totiž měli opět setkat se schopnou vyšetřovatelku Phoenix Wallis, s níž jste se v původním díle vydali po stopách brutálního vraha. Tentokrát by vás však vaše cesta měla zavést do takzvaných "rogue states" (států, které nejsou součástí utopické Světové unie), kde byste měli definitivně rozlousknout onen složitý případ.

Vývojáři přitom slibují dvě hratelné postavy (krom Wallis, ještě Anatoly Pavlov), intuitivní systém dialogů, unikátní audiovizuální zpracování a spoustu dalších, všem dobře známých, blbůstek, na něž hráči slyší. Pokud by vše šlo podle plánu, trh by mohla rozšířit point&click adventura s výjimečnou hratelností, perfektním příběhem a různými zakončeními, odvíjejícími se od vašeho jednání.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury | point & click
Výrobce: Momentum DMT
Diskuze (1) Další článek: Battlefield Heroes už jsou venku

Témata článku: , , , , , , , ,