Představeno pokračování HoMAM V

Francouzský gigant Ubisoft dnes představil pokračování úspěšné tahové strategie Heroes of Might & Magic V – Tribes of The East. Zmiňovaný standalone (k spuštění nebude vyžadovat původní hru) datadisk bude vyvíjen ve studiích ostřílených hochů z Nival Interactive, kteří mimo jiné slíbili jeho vydání už na konec letošního roku.

  

Prostřednictvím zmiňovaného add-onu se znovu podíváme do fantaskní země Ashan, abychom se na několik okamžiků ponořili do děje a zúčastnili se konečného souboje, který začal narušením svatby královny Isabely. Vydáte se ve stopách Necrolorda Arantira a pokusíte se zamezit spiknutí, které zasahuje až na  nejvyšší místa a umožňuje démonům operovat v tamějším světě.

Krom skvěle navrženého příběhu autoři slibují i přítomnost nové frakce Orků (ve hře dostanete pod kontrolu orkského náčelníka), díky čemuž se můžete těšit na unikátní kampaň. Dále se dočkáte několika nových lokací, nových kouzel a artefaktů, unikátních budov, či možnosti dostat jakoukoliv z postav světa HoMAM V na vyšší úroveň.

Související informace (Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East):
Platforma: PC
Žánr: tahová strategie
Výrobce: Nival Interactive (
http://www.nival.com)
Vydavatel: Ubisoft (
http://www.ubi.com)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz)
Předpokládané datum vydání: Q4 2007

Zdroj: Oficiální stránky

Váš názor Další článek: Muzeum Nintenda otevřeno

Témata článku: , ,