Představí další odbočka série Metal Gear postavu The Boss?

Kojima by rád udělal hru zaměřenou právě na The Boss.

Ať už si o Metal Gear Revengeance myslíte cokoliv, pravdou zůstává, že pokud bude hra úspěšná, mohlo by to do budoucna znamenat víc spin-offů z universa Metal Gear. The Boss je rozhodně jednou z nejzajímavějších postav, které se kdy v Metal Gear hrách objevily.

The Boss and The Snake.jpg

Zakládající členka jednotky Cobra Unit, matka Ocelota a mentorka Big Bosse alias Naked Snakea, hlavního hrdiny Metal Gear Solid 3: Snake Eater, tahle žena má rozhodně co vyprávět. To si ostatně myslí i Hideo Kojima, který by chtěl rozvést její příběh v samostatné hře.

„Možná že vytvořím další spin-offy a třeba i s postavou The Boss, což je věc, kterou chci hrozně moc udělat. Ale ze spin-off dílů se rozhodně nestane nějaké pravidlo.“

Osobně bych příběh The Boss viděl raději přímo v nějaké hře s názvem Metal Gear Solid, ale ani spin-off by nakonec nemusel být špatnou volbou.Pokud by na něj někdy v budoucnu došlo, dá se očekávat, že by herní mechanismy nějakým způsobem využily bojovou techniku CQC , kterou The Boss společně s Naked Snakem vytvořila.

Zdroj: VG247

Váš názor Další článek: Watch Dogs budou mít multiplayer, ukázku jsme už viděli

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,