Představujeme AVmania.cz: web o audiotechnice, videu a filmech

Televizory, domácí kino, přehrávače, sluchátka… Ale také filmové recenze a rozsáhlé čtenářské diskuzní fórum. To je AVmania.cz.

Web AVmania.cz se věnuje tématům, které mají něco společné s audio a videotechnikou – televizory, přehrávače, domácí kino, nechybí samozřejmě ani sluchátka, přenosné přehrávače či reproduktory. Sledujeme novinky a aktuální dění, informujeme o nejnovějších trendech. 

Průvodce nákupem a redakční testy jsou výbornými pomocníky při nákupu nového zařízení. Pokud ale hledáte něco konkrétního, doporučujeme podívat se přímo do konkrétních rubrik. Například v sekci domácí kino najdete i oblíbené multimediální přehrávače.

1.jpg

Dáváme konkrétní rady, čeho se vyvarovat při nákupu, jak se nenechat napálit. Snažíme se poradit tak, abyste s tím, co si vyberete, byli spokojeni vy; nikoliv tak, aby byli s vaším výběrem spokojeni výrobci.

2.JPG
AVmania vedle článků připravuje také videorecenze a diskuzní pořady

Web sleduje také aktuální filmové novinky. Na AVmanii vedle recenzí nových filmů najdete najdete i filmové speciály s tipy na nejlepší filmy, které by vám neměly uniknout.

Doporučujeme: Filmy roku 2012: největší hity

Čtenáři čtenářům

Neocenitelným pomocníkem při nákupu nebo při řešení problémů je diskuzní fórum, kde už několik let aktivní čtenáři radí a pomáhají ostatním. Ve fóru najdete i Bazar AV techniky a uživatelské recenze. Pro inspiraci, jak to u vás doma může vypadat, se podívejte do galerie

Další článek: Angry Birds si stáhla více jak miliarda lidí

Témata článku: , , , , , ,