Představujeme Kroniku rodu Spiderwicků

Sierra Entertainment, divize Vivendi Games, představuje počítačovou hru Kronika rodu Spiderwicků na motivy stejnojmenného filmu od Paramount Pictures a Nickelodeon Films. Zmíněný titul přenáší báječný svět z filmu i populárních knih rovněž na vaše monitory, díky čemuž můžete sami objevovat neviditelné univerzum, a to nejen na PC, ale rovněž na herních konzolích Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo DS a dokonce i na mobilních telefonech.

„Pro Sierra Entertainment je velkou ctí, že může hráčům představit hru na motivy netrpělivě očekávaného filmu,“ prohlásil Pascal Brochier, prezident globálního maloobchodu Vivendi Games a dodal. „V této hře se můžete ještě hlouběji ponořit do oblíbeného fantasy světa a objevovat záhady spjaté s Kronikou rodu Spiderwicků.“

V jmenované gamese pak zaujmete role všech tří sourozenců Graceových, z nichž každý má vlastní zvláštní schopnosti. Kromě nich navíc můžete hrát i za skřítka Náprstníčka, který díky svým drobným proporcím může v tajuplném sídle rodu Spiderwicků objevovat tajné průchody. Dále se můžete těšit na několik oblastí přímo z filmu, kde budete řešit úkoly, pouštět se do šarvátek a chytat a činit záznamy o všech bytostech a bytůstkách, na které cestou narazíte.

Pro český a slovenský trh hru připravuje společnost CD Projekt, která v současné době usilovně pracuje na betatestu hry. Do prodeje by se přitom měl onen titul dostat již někdy v polovině března, samozřejmě v profesionální české verzi, za příjemných 799,- Kč/999,- Sk.

Související informace (The Spiderwick Chronicles):
Platforma: PC, Xbox 360, Wii, PS2, NDS
Žánr: akční adventura
Výrobce: Stormfront Studios (
http://www.stormfrontstudios.com/)
Vydavatel: Vivendi Games (
http://www.vivendigames.com/)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz/)
Homepage:
http://www.spiderwickgame.com/
Předpokládané datum vydání: březen 2008

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Stahujte demoverzi The Club

Témata článku: , , , , ,