Představujeme nový hostovaný web: Max Payne 2

Jak jste možná zaregistrovali na levé liště titulní stránky Doupěte, hostujeme rozličné weby o jednotlivých hrách a věcech, které s nimi souvisí. V rámci lepšího upozornění na nové projekty v této sekci jsme se rozhodli vám každý nový přírůstek stručně představit několika slovy webmastera, kterého jsme poctili doménou s kouzelným „doupe.cz“ v adrese.

Historie stránek

Tento web jsem založil během letních prázdnin, tedy v době, kdy bylo vydání hry Max Payne 2: The Fall of Max Payne jistou záležitostí. Stránky jsem nahrál na neplacený server, jenomže tento server nepatřil mezi ty nejlepší. Proto jsem napsal do redakce Doupěte a po krátké komunikaci jsme se nakonec domluvili na hostování stránek na tomto serveru.

Proč web zrovna o hře Max Payne 2

Už když jsem hrál první díl Maxe Payna, doufal jsem ve vydání druhého dílu. Hru Max Payne bych hodnotil na stupnici od 1 do 10 (10 je nejlepší) tak známkou 15 :-). Největší zásluhu na tomto hodnocení má asi příběh. Hra vás vtáhla do děje (kdo hrál Maxe Payna, ten ví, o čem mluvím) a dokud jste hru nedohráli, nemohli jste myslet na nic jiného, než právě na to, jak se děj vyvine.

Ale dost povídání o jedničce, jsme tu přece kvůli dvojce. O pokračování Maxe Payna se napsala velká spousta článků. Hlavním tématem těchto článků byl právě příběh, popisovaný nejčastěji jako "Love Story". Nejeden článek byl také napsán o tzv. Bullet Time - zpomalení času podobně jako v Matrixu. Pokud se chcete dozvědět víc o hře Max Payne 2: The Fall of Max Payne, navštivte naše stránky :-).

Jak je to s aktualizacemi stránek

V poslední době stránky aktualizujeme denně, jinak vždy, když se objeví nové informace.

Co na stránkách najdete

Najdete tam opravdu hodně - spoustu downloadů (mody, patche...), obrázků ze hry, wallpaperů, článků (recenze, preview, popis postav ve hře...), diskuzi atd. Jednotlivé sekce jsou přehledně rozděleny v menu na hlavní straně.

Tímto bych vás chtěl pozvat na návštěvu, adresa je http://maxpayne2.doupe.cz

Zdeněk Morávek, webmaster Max Payne 2 webu

CHCETE TAKÉ HOSTOVAT NA DOUPĚTI? PODMÍNKY NAJDETE ZDE!

Diskuze (2) Další článek: Xbox 2 představen již v březnu?

Témata článku: , , , , , , , , ,