Představujeme vám Wii U

Konference Nintenda je u konce. Těšit se samozřejmě můžete na naše shrnutí, podobně jako v případě Microsoftu a Sony. Na té největší lahůdce si však smlsneme už teď - Nintendo odhalilo svou novou konzoli Wii U.

Nebo spíše její ovladač, konzoli samotnou společnost nepředstavila. To každopádně nevadí, jelikož vám již nyní můžeme nabídnout první pohled na design přístroje, jehož hrubá síla se může směle rovnat s X360 a PS3.

xlarge_new_nintendo_controller_01.jpg

Ovladač Wii U

A v čem že je to tak skvělé, užasné a revoluční? Samozřejmě že v ovladači, který oplývá velkou dotykovou obrazovkou, z které je možné skrze bezdrátovou komunikaci dočasně učinit přenosnou TV. Už žádné nedobrovolné vypínání hry jen kvůli tomu, že se chce přítelkyně dívat na Superstar.

Na prezentaci nechyběly nějaké ty hry, překvapivě se ale více pozornosti dostalo titulům třetích stran. Potvrzen byl např. Batman: Arkham City, Darksiders 2 či Battlefield 3. Bližší informace můžete čekat v následujících dnech.

medium_medium_new_nintendo_console_detail_01.jpg

Samotná konzole Wii U

Nintendo jak vidno prochází transformací. Už to není ta hračka pro děti, jde o přístroj, na kterém si to své nalezne každý z nás. A proto taky ten název - Wii "You".

Zdroj: Kotaku
Diskuze (8) Další článek: Okleštěný LittleBigPlanet pro PSVita

Témata článku: , ,