Přehled zajímavých downloadů, které přinesl uplynulý týden

Přehled zajímavých downloadů dem, patchů, trailerů a mnoha dalších souborů, které se v uplynulém týdnu objevily na Internetu.
Přehled zajímavých downloadů dem, patchů, trailerů a mnoha dalších souborů, které se v uplynulém týdnu objevily na Internetu.

Dema
Empire of The Ants (115 MB). Budovatelské strategie z prostředí mravenců a jejich píchavého domova tu už jednou byla (SimAnt), tentokrát se však jedná o hru s plně 3D pohledem. Plná verze této hry se objevila již před nějakým měsícem, ale demo je k dispozici teprve nyní.

Demo technologie enginu CryENGINE použitého v připravované hře X-ISLE si můžete stáhnout z DemoNews.

Demo závodní hry eRacer (79 MB) si můžete stáhnout ze ZDNetu. K dispozici je nejen klasický singleplayer, ale i multiplayer a to i přes Internet. Ze všeho nejvíc jsou tato auta podobná klasickým sporťákům, kteří se prohánějí po šotolinách a blátech různých koutů světa.

Demo další závodní hry – Leadfoot (9 MB) si můžete stáhnout… rovněž ze ZDNetu. Nejtrefnější přirovnání pro tuto hru je asi „automobilový motokros“ – náklaďáky, sajtkáry a spousta dalších neobvyklých pohybovadel na čtyřech kolech se bude prohánět v této hře.

Demo Speedboat Attack (23 MB) – i tato hra se řadí mezi závodní, ale tentokrát se nejezdí po prašných silnicích, ale po vodě – hra je totiž simulací jízdy závodním člunem. Hrát můžete singleplayer (3 různé mody), ale i přes Internet a to až v šesti hráčích. Je připraveno 10 tratí – od jízdy mezi ledovými horami, přes proplétání se mezi krokodýly až po jízdy v kulometné palbě. Download… tak třeba ZDNet.

Videa
Video (22 MB) z masivní multipayerovky Fighting Legends je ke stáhnutí zde.

Trailer z adventury na motivy knihy Franka Herberta Duna je ke stažení na oficiálních stránkách.

Trailer z Earth and Beyond (24 MB MPEG formát) je ke stažení zde. E&B je další z masivních multiplayerovek, ale na rozdíl od většiny stávajících se bude odehrávat ve vesmíru a tak se spolu s několika dalšími MM hrami může pyšnit označením „první masivně multiplayerová hra, kterou můžete projít křížem krážem a nepotkáte ani jednoho elfa“.

Trailer z 3D realtime strategie Sigma: the Adventures of Rex Chance je k vidění na GameSpotu (90 MB).

Trailer z Aliens vs. Predator 2 (33 MB) je ke stáhnutí na stránce AvPNews.

Patche
Patch verze 1.2 pro Myst III je ke stáhnutí zde. Mj. by měl řešit také problémy se zobrazováním v SW modu.

Mod Strike Force verze 1.6 pro Unreal Tournament je ke stažení zde (pozor, jenom pro silné nátury s ještě silnějším kabelem! – 256 MB).

Add-ony
They Hunger 1 a 2 – oblíbené to epizody pro akční hru Half-Life jsou ke stáhnutí také na File Planet.

Map pack (1,3 MB) s celkem 27 mapami pro strategii Kingdom Under Fire.

Download 68 MB velkého modu Urban Terror (beta 2) pro Quake 3 Arena je možný z oficiální stránky.

Váš názor Další článek: Tetris – nejznámější a nejslavnější

Témata článku: , , ,