Přehlídka omračující grafiky pokračuje v režii Square-Enixu

Studio představilo techdemo, které demonstruje možnosti nového Luminous enginu.

Když se Yoshihisa Hashimoto, vedoucí technologického oddělení Square-Enixu, chystal na prezentaci společnosti představit ukázku nového Luminous enginu, několikrát obecenstvo upozornil, že vše běží v reálném čase. Po zhlédnutí videa už víme proč.

Agni's Philosophy: Final Fantasy Realtime Techdemo, jak se zhruba tříminutová ukázka jmenuje, může totiž v mnoha směrech směle konkurovat předrenderovaným CGI filmečkům. Aby Hashimoto dokázal, že nejde jen o reklamní trik, začal hlavní hrdince měnit barvu vlasů, manipulovat se světelnými zdroji a nakonec bezzubému starci na začátku nechal narůst dredy. Pak celou ukázku pustil znovu.

Prozatím se neví, zda je Agni's Philosophy opravdu jen techdemem anebo jde o skutečný projekt, který si v budoucnu zahrajeme. Tak či tak jde o skvělou demonstraci toho, čeho budou schopny next-gen konzole.

Už dříve jsme nám padala čelist díky graficky vypiplané ukázce ze Star Wars: 1313, která však běžela v Unreal Enginu 3. Zanedlouho poté zapůsobil také Ubisoft se svým novým projektem Watch Dogs, u nějž vydavatel potvrdil, že vyjde pro současné konzole a PC.

Zdroj: Game Informer
Diskuze (29) Další článek: Na strategii má XCOM: Enemy Unknown docela akční trailer

Témata článku: , , , , , ,