Premiéra Pána prstenů: Návrat krále je v Brně vyprodána!

Letos vše skončí! Podobným heslem se nás tvůrci trilogie Pán prstenů snažili nalákat do kin, abychom zde shlédli třetí a zároveň poslední pokračování zhmotněné knižní legendy spisovatele J.R.R. Tolkiena. Stejně jako v případě předchozích dvou dílu, i tentokráte se všichni náruživí fanoušci dočkají speciálních půlnočních premiér, které proběhnou v noci ze 14. na 15.1.2004 v 0:05.

V Brně se uspořádání půlnoční premiéry opět zhostilo multikino Palace Cinemas Velký Špalíček. Jak jsme však byli informováni, všech pět kinosálu s celkovou kapacitou 1200 návštěvníků již bylo k dnešnímu dni vyprodáno! Stále jsou však k dispozici vstupenky na první dva díly trilogie promítané 14.1.2004, které jsou prozatím rozebrány zhruba ze dvou třetin. Konkrétní časy představení jsou následující:

16:30 - Pán prstenů: Společenstvo prstenu
20:00 - Pán prstenů: Dvě věže

Zástupci brněnského multikina Velký Špalíček současně nabádají všechny zájemce, aby si vstupenky na další představení Pána prstenů: Návrat krále zakoupili již v předprodeji, protože například ve čtvrtek a v pátek se už také většina představení blíží vyprodání.

  
Herní Návrat krále se povedl, jaký bude jeho filmový kolega?

Za připomenutí pak jistě stojí losování, ve kterém můžete získat přesnou repliku Prstenu moci! Každý den bude vybráno jedno představení Pána prstenů: Návrat krále a před začátkem promítání vylosován šťastný výherce! Celkem je připraveno 12 prstenů, první losování proběhne v rámci půlnoční premiéry, poslední v neděli 25. ledna.

Zdroj: PR

Váš názor Další článek: Týden v e-sports - veleostuda v Las Vegas

Témata článku: , , , , , , , , ,