Premiéra Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge pro PC!

Dnešního dne dorazilo oznámení od společnosti CD Projekt, která se stala v těchto dnech distributorem druhého titulu Yu-Gi-Oh! pro PC na území ČR. Tento titul s celým názvem Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge (Moc chaosu: Kaibova pomsta) pochází od tvůrčí společnosti Konami a kromě konzolových verzí se dočkal tento titul také konverze na již zmiňované PC. Více informací o tomto karetním titulu naleznete v poskytnuté tiskové zprávě:

Nová hra kráčí ve stopách svého předchůdce s názvem Power of Chaos: Yugi the Destiny a dá se hrát jak samostatně, tak i jako pokračování předchozího dílu. Ve hře Power of Chaos: Kaiba the Revenge můžete nasbírat více než 300 karet a snažit se je co nejúčinněji zkombinovat tak, abyste porazili svého protivníka.

Hráči se v tomto dobrodružství utkají s Kaibou (počítačem). V boji musí střídavě používat různé kombinace karet pro vyvolání nestvůr, pastí a kouzel, s jejichž pomocí se musí snažit zničit protivníka. Každá karta je krásně ilustrována a zároveň obsahuje informace o svých relativních výhodách a nevýhodách. Přehledné rozhraní pak umožňuje snadno kombinovat nestvůry, kouzla a pasti a hráč se tak může lépe soustředit na taktiku.

   

Power of Chaos: Kaiba the Revenge využívá zcela přepracovaného designu. Situována je do Kaibovy společnosti, kterou známe přímo z populárního televizního seriálu Yu-Gi-Oh!. Hráči, kteří vlastní předchozí díl, brzy zjistí, že karty, s nimiž vyhráli původní hru, budou k dispozici i ve hře nové. Instalace Power of Chaos: KAIBA THE REVENGE také znatelně vylepší počítačovou inteligenci dílu původního. Pokud tedy oba tituly zkombinujete, dosáhne počet karet v Power of Chaos: Kaiba the Revenge až 450.

Jednoduché a přehledné ovládání, nepřeberné možnosti nastavení jednotlivých karetních sad a experimenty s novými kombinacemi činí ze hry Power of Chaos: KAIBA THE REVENGE opravdu vítaný návrat fenoménu Yu-Gi-Oh! na PC. Hra nadto obsahuje tři limitované oficiální karty.

V tomto roce se můžeme těšit i na další tituly Yu-Gi-Oh!

Na závěr jen dodáme, že titul Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge vyjde v březnu/dubnu na PC CD-ROM a cena ještě nebyla prozatím určena.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze (2) Další článek: X-Meni přichází na konzoli Xbox v novém akčním RPG

Témata článku: , , , , ,