PC | Akce

Přestřelky v Lead & Gold

Her s tématikou Divokého západu mnoho nevychází, a tak je vždycky velké pozdvižení, když se nějaká taková hra připravuje. Jednou takovou je i Lead & Gold: Gangs of the Wild West, jež se dnes oficiálně představuje. Tato akční hra z vás udělá nebojácného kovboje v multiplayerových přestřelkách. Dokonce dostanete možnost dát dohromady nějakou bandu a pokusit se vykrást banku nebo si můžete vyzkoušet souboj muže proti muži v pravé poledne - Kdo jako první vytasí svůj kolt a střelí protivníka s úderem zvonu, vyhrává. Ten druhý samozřejmě bude odpočívat v pokoji. Největší důraz však autoři kladou na samotné přestřelky, kterchý bude opravdu mnoho a měli by být podle všeho velmi napínavé až smrtelné.

Pokud si nedokážete představit, jak taková multiplayerová Westernová hra vypadá, tak se podívejte níže na debut trailer, jež vám ukáže přestřelky, zbraně, výbuchy a mj. létající kulky. 

 
Bohužel Lead & Gold: Gangs of the Wild West stále nemá ohlášené platformy ani datum vydání, ale přepokládáme, že hra vyjde minimálně na PC, ale v letošním roce to zaručeně nebude, jelikož neprobíhají ani žádné beta testy.
Zdroj: Destructoid, GameTrailers
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Fatshark | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 8. dubna 2010
Váš názor Další článek: Co nabídne GamesCom zajímavého?

Témata článku: , , , , ,