Preview: Battlefield: Bad Company – požitek z destrukce

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 29

Diskuze k článku

Fred772  |  07. 03. 2008 02:28

Battlefield 3, více na.. http://bf772.webgarden.cz/

 |   |  Odpovědět
joe  |  20. 01. 2008 18:13

Joystiq.com team


We enter 2008 with the current lifetime Xbox 360 failure rate at Joystiq standing at almost 100% -- we currently have one last man's console standing. Yup, that's right, and for those of you paying attention we hit 90% last month. A few of us experienced issues back in 2006, but almost every person on staff (including those who've left for other opportunities) -- with the exception of The One -- have experienced a Red Ring of Death, disc drive failure, or other non-user-error console bricking incident. There's no denying at this point that as much as we love the games, the Xbox 360 is the most defective console ever manufactured.

 |   |  Odpovědět
joe  |  19. 01. 2008 22:27

http://blog.seattlepi.nwsource.com/digitaljoystick/archives/129866.asp

... hola a sokujuca pravda o technickej "kvalite" xboxu,BF BC jedine na PS3ke.
... kto ma rozum,na kilometer sa tomu smejdu vyhne,nie nadarmo je najnavstevovanejsim forum na lubovolnom xbox fore .. auditko .. poruchy a reklamacie.

 |   |  Odpovědět
joe  |  18. 01. 2008 13:18

1UP

But which platform offers the consummate version of Burnout Paradise?

The PlayStation 3 edition sports a slight visual edge (a few superior textures, no screen tearing) and arguably superior controller triggers
The HDD on the PS3 does give it an advantage with the loading times.

... lepsia grafika,stabilny framerate,kratsie nahravacie casy.
... PS3 a sandbox hry,to iste co pri Oblivione,to iste bude aj pri GTA4,XBOX 1.5 je vetes.
... XBOX limituje multiplatformove hry svojim patetickym vykonom.

 |   |  Odpovědět
Tom  |  18. 01. 2008 13:42

PS3 limituje multiplatformove hry svym patetickym vykonom...Cell je ta nejvetsi blbost co sony mohla vymyslet

 |   |  Odpovědět
joe  |  20. 01. 2008 08:40

... najdi aspon jedneho co ti uveri.

 |   |  Odpovědět
Vodny, Vodny  |  18. 01. 2008 17:34

Xbox 360 je veteš? A na to si přišel jak? Kritizovat konzoli, které se prodalo 2x větší množství než PS3 je trošku odvaha. Kdybych chtěl, udělám na PS3 vtip, třeba - "Víš jak snížíš hodnotu PS3 na pár korun? Odmontuješ Blu-ray mechaniku!"

Ale titul soudce mi nenáleží. Můžeš říct o něčem, že je horší, nebo lepší když máš na to argumenty, ale říkat hloupá tvrzení a brát je jako dogma není 2x moudré. PS3 a jejich Cell zatím neukázal nic, co by X360 neumělo. Říkám zatím. Složitá architektura je pro vývojáře pro PS3 hotovým peklem, ale je možné, že za 2 roky budou na PS3 graficky o několik tříd lepší tituly. Služba Xbox Live je propracovanější, intuitivnějších a má svojí tradici. Bohužel v ČR není podporována na 100%. Ovladač pro X360 je nejlepším gamepadem na světě, což se o PS3 a jeho DualAxis nebo jak se jmenuje říct nedá. Snížení ceny PS3 na hranici schopnou konkurovat Xboxu 360 je sice příjemné, ale peníze to Sony nevydělá, naopak. Ztráty jsou čím dál tím větší. A pokud nebudou tituly pro PS3 dostatečně kvalitní, nedá se očekávat, že by PS3 někdy Xbox dohnalo. A jestli to tak půjde dál, bude PS3 poslední konzolí ze série Playstation. (už se o tom někde psalo).

Uznávám, že X360 má také jeden velký problém - Core verze bez HDD. To je velká kaňka na jinak čístém ubrusu.

 |   |  Odpovědět
joe  |  19. 01. 2008 13:11

Xbox 360 je veteš? A na to si přišel jak? Kritizovat konzoli, které se prodalo 2x větší množství než PS3 je trošku odvaha. Kdybych chtěl, udělám na PS3 vtip, třeba - "Víš jak snížíš hodnotu PS3 na pár korun? Odmontuješ Blu-ray mechaniku!"


fakty:

... XBOX sa predava o rok dlhsie,PS3 sa celosvetovo uz druhy mesiac predava lepsie ako XBOX,xbox v druhom roku predaja klesol o 10%,PS3 prudko rastie,HW XBOX je jasne horsie pre sandbox hry /GTA,Oblivion,Burnout/,kapacita DVD nedostatocna,CPU vykon pateticky.



PS3 a jejich Cell zatím neukázal nic, co by X360 neumělo.

... motostorm ako launch hra NEMA konkurenciu v ziadnej arcade hre na xbox,ziadna na xboxe ani nezvladne tolko vehiklov v onlajne naraz,chystany Resistance2 sa priam rehota s vrcholneho diela na XBOX .. HALO3,dtto Uncharted,ktory na vlastnom proprietnom engine je jasne technologicky lepsi ako prehypovany Gears na smiesnom Unreal engine3.0,je zbytocnme hovorit o funkcnom GT5P,forze iba prehlta naprazdno,v burnooute ma xbox problemy s frameratom /60fps/,PS3 ziadne.

Složitá architektura je pro vývojáře pro PS3 hotovým peklem, ale je možné, že za 2 roky budou na PS3 graficky o několik tříd lepší tituly.

... smiesna loz,na n4g /staci posledny podcast criterionu/ .. je hafo .. HAFO decv. interviju /CoD4 atd. atd./ .. kde tvrdia,ze ide o smuiesnu famu,ktora davno neplati,nativne hry na PS su uz dnes JASNE technicky lepsie ako na xboxe.


Služba Xbox Live je propracovanější, intuitivnějších a má svojí tradici. Bohužel v ČR není podporována na 100%.... smiesna loz,LIVE uz mesiac nefunguje spravne,PLATENA SLUZBA !!!mopat na n4g su kvanta staznosti XBOX hracov a pateticke ospravedlnenia MS,PSN+HOME bude kvalitativne niekde UPLNE inde,ZADARMO .. a najvacsim rozdielok oproti patetickemu LIVE je OTVORENOST PSN /najvacasia chyba a hrob LIVE/,znali vedia,ignoranti NIE.
.. PStore v ceskej verzii uz existuje,LIVE nema nic,LIVE nema remote funkciu PSN a ani ju mat nikdy nebude.

Ovladač pro X360 je nejlepším gamepadem na světě, což se o PS3 a jeho DualAxis nebo jak se jmenuje říct nedá.

... subjektivny blabol,realita je ina,a Dpad na xboxe otrasny.

Snížení ceny PS3 na hranici schopnou konkurovat Xboxu 360 je sice příjemné, ale peníze to Sony nevydělá, naopak. Ztráty jsou čím dál tím větší.

... LOZ,vyrobna cena PS3 40GB klesla na 400 USD,to by si vsak o tom musel vediet.


A pokud nebudou tituly pro PS3 dostatečně kvalitní, nedá se očekávat, že by PS3 někdy Xbox dohnalo. A jestli to tak půjde dál, bude PS3 poslední konzolí ze série Playstation. (už se o tom někde psalo).

... LOZ,PS3 sa pocnuc 17.11.2007 predava celosvetovo lepsie ako XBOX,jasne vedie v japonsku,europe,a jedinou oblastou kde vedie TESNE XBOX je amerika .. posledna stacia,kumulatiovny predaj PS2-PS3 je vsak daleko pred xoxom.



A jestli to tak půjde dál, bude PS3 poslední konzolí ze série Playstation. (už se o tom někde psalo).
... usmevna loz,SONY vyhrala s Blue ray formatom,PS3 je dokonalou volbou medzi medial. centrom /Linux Ubuntu a moznosti o ktorych sa xbox ani nesiva/,BR mechaniky a spickoveho vykonu.
... napr. pripravovany Resistance 2 /dlhy sinegl,2 kampane,multak pre 60 hracov,unuikatny coop pre 8 hracov atd.a td./,ktory nenajde v roku 2008 konkurenciu asi v ZIADNEJ fps,ci na XBOX /pateticke HALO3/,alebo na PC.



Uznávám, že X360 má také jeden velký problém - Core verze bez HDD. To je velká kaňka na jinak čístém ubrusu.

... ziadne default. HDD.
... ziadne default. HDDVD.
... ziadne default. HDMI,Wifi
... ziadna moznost other OS /LINUX/
... poruchove DVD mechaniky.
... otrasne sokujuci RRoD a miliony pokazenych konzol.
... plateny a certifikovane uzatvoreny LIVE /homebrew mody ala PS3 UT3 .. zabudni/
... atd. atd. atd.

... PS3 je o tolko lepsi,az to nie je ftipne !!!!

 |   |  Odpovědět
joe  |  19. 01. 2008 13:14

... este nejake otazky.

 |   |  Odpovědět
Vodny, Vodny  |  19. 01. 2008 15:02

"XBOX sa predava o rok dlhsie,PS3 sa celosvetovo uz druhy mesiac predava lepsie ako XBOX,xbox v druhom roku predaja klesol o 10%,PS3 prudko rastie,HW XBOX je jasne horsie pre sandbox hry /GTA,Oblivion,Burnout/,kapacita DVD nedostatocna,CPU vykon pateticky."

...prodej klesl o 10%...no a co, to má být jako nějaká pohroma. 10% je nic. PS3 se prodává lépe kvůli snížení ceny a protože hardcore hráči si stejně nakonec koupí všechny next-gen konzole co jsou na trhu. Znám rodiny, které vlastní PSone, PS2, Xbox, Xbox 360 a chystají i nákup PS3. Dokonce v listopadu se Xbox 360 prodával i v Japonsku lépe než PS3. Japonci už Sony moc nevěří. Thttp://ps3.ign.com/articles/834/834097p1.html

"... smiesna loz,na n4g /staci posledny podcast criterionu/ .. je hafo .. HAFO decv. interviju /CoD4 atd. atd./ .. kde tvrdia,ze ide o smuiesnu famu,ktora davno neplati,nativne hry na PS su uz dnes JASNE technicky lepsie ako na xboxe."

V žádné recenzi, ve srovnání grafiky na Xboxu 360 a PS3 se nepíše, že by PS3 verze razantně převyšovala kvalitu Xboxové verze. Naopak, v mnoha případech jsou na PS3 grafické nedostatky, chybí stromy, jiné podání barev, jiné stíny. Např. The Darkness: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22919
Prostě grafika je hodně podobná na obou verzích.

"LOZ,vyrobna cena PS3 40GB klesla na 400 USD"

...blu-ray mechaniku seženeš za 3500 Kč s DPH, takže se není co divit.

..." usmevna loz,SONY vyhrala s Blue ray formatom,PS3 je dokonalou volbou medzi medial. centrom /Linux Ubuntu a moznosti o ktorych sa xbox ani nesiva/,BR mechaniky a spickoveho vykonu.
... napr. pripravovany Resistance 2 /dlhy sinegl,2 kampane,multak pre 60 hracov,unuikatny coop pre 8 hracov atd.a td./,ktory nenajde v roku 2008 konkurenciu asi v ZIADNEJ fps,ci na XBOX /pateticke HALO3/,alebo na PC."

lež, lež a žádné argumenty. Resistance je nadprůměrná 3D akce, ale HALO z toho nebude. Patetické HALO3, hmm? S tím asi většina lidí souhlasit nebude. PC is dead? Ale kdepak. Už jem díky progamingu bude PC ještě dlouhá léta jedním z důležitých herních systémů.

"motostorm ako launch hra NEMA konkurenciu v ziadnej arcade hre na xbox,ziadna na xboxe ani nezvladne tolko vehiklov v onlajne naraz,chystany Resistance2 sa priam rehota s vrcholneho diela na XBOX .. HALO3,dtto Uncharted,ktory na vlastnom proprietnom engine je jasne technologicky lepsi ako prehypovany Gears na smiesnom Unreal engine3.0,je zbytocnme hovorit o funkcnom GT5P,forze iba prehlta naprazdno,v burnooute ma xbox problemy s frameratom /60fps/,PS3 ziadne."

...Motorstorm je 3it, nikdo ho nehraje a co sliboval to nesplnil! Kdyby vypadal jako na předrenderovaných videích (trik na lidi), tak nic neřeknu. Jenže nevypadá ani z půlky tak dobře. Nebylo náhodou Gears of War akcí roku 2006 na konzolích? Takže "směšný" Unreal engine 3.0 je směšný jenom pro tebe. Graficky jedna z nej her na konzole. Problémy s frameratem v burnoutu - 60fps mi bohatě stačí. Dokonce i 30 fps je pro oko lahoda."

Až se PS3 dostane na úroveň prodeje Xboxu 360 (dnes přes 14 milionů xboxů, 7 mil. PS3), tak sem piš svoje argumenty a můžeš mi i nadávat. Jenže to se podle mě nikdy nestane. Nikdy

 |   |  Odpovědět
joe  |  19. 01. 2008 19:45

...prodej klesl o 10%...no a co, to má být jako nějaká pohroma. 10% je nic. PS3 se prodává lépe kvůli snížení ceny a protože hardcore hráči si stejně nakonec koupí všechny next-gen konzole co jsou na trhu. Znám rodiny, které vlastní PSone, PS2, Xbox, Xbox 360 a chystají i nákup PS3. Dokonce v listopadu se Xbox 360 prodával i v Japonsku lépe než PS3. Japonci už Sony moc nevěří. Thttp://ps3.ign.com/articles/834/834097p1.html

::: ... samozrejme to JE pohroma,klesa totiz IBA xbox,Wii a PS3 rastie,zaroven to signalizuje,ze zaujem o XBOX slabne,a konkurencii nestaci,je dobre zname,ze MS prehral tieto vianoce na celej ciare,SAMOZREJME,ze sa PS3 predava lepsie po znizeni ceny,to je snad UPLNE LOGICKE,ze .. v japonsku je medzi PS3 a XBOX rozdiel 5 tried,tyzden co tyzden .. mozem tu dat tabuliek kolko len nechces,v japonsku xbox OPAT nic neznamena.


lež, lež a žádné argumenty. Resistance je nadprůměrná 3D akce, ale HALO z toho nebude. Patetické HALO3, hmm? S tím asi většina lidí souhlasit nebude. PC is dead? Ale kdepak. Už jem díky progamingu bude PC ještě dlouhá léta jedním z důležitých herních systémů.

... Japan chartz,NPD USA,Famitsu charts,Vgchartz .. vyber,chces dalsich DESAT zdrojov,dostanes ich .. od n4g .. po gametab,co som napisal je HOLY fakt,pateticke halo 3 .. sleduj .. singel je velkym sklamanim,je VELMI kratky,AI je chaba po vsetkych tych sluboch,u sidekickov dokonca totalne IDIOTSKA,multak je iba DATADISK ku HALo2MP je suverenne najvacsim sklamanim,biednu grafiku .. nekomentujem,xboti dodnes nemoze prezut tu ZUBATU hrozu v 600p !!!! .. bez AA a AF !!! .. otrasne,samozrejme,ze Resistance2 je o LIGU dalej,a Resistance1 je plne zrovnatelna.
... herne PC uz dnes niukoho nezaujima .. po totalne NAZORNOM obchodnom fiasku s UT3 a Crysis je oficialne dead,nabuduce sa bude Valve tlacit do rite konzolam aby mu dovolil dat tam HL3,Far cry 2 po vsetkych tych kesoch ide aj na PS3 .. uz zistili,ze na PC nezarobia ani na slanu vodu,PROGAMING .. koho to serie .. zarobi to valve 20M alebo 50M USD za mesiac .. NIE,a o tieto prachy na konzolach o chvilu pojde.
... prekrista,viac ludi si kupilo GT5 demo na 1 milione konzol,ako crysis za cely mesiac pri 150M+ kusoch PC predanych za rok.




...Motorstorm je 3it, nikdo ho nehraje a co sliboval to nesplnil! Kdyby vypadal jako na předrenderovaných videích (trik na lidi), tak nic neřeknu. Jenže nevypadá ani z půlky tak dobře. Nebylo náhodou Gears of War akcí roku 2006 na konzolích? Takže "směšný" Unreal engine 3.0 je směšný jenom pro tebe. Graficky jedna z nej her na konzole. Problémy s frameratem v burnoutu - 60fps mi bohatě stačí. Dokonce i 30 fps je pro oko lahoda."

:::: ... muhehehehe,Motostorm je NAJLEPSIA hra svojej triedy bez ohladu na platformu .. ziaden flatout ani cokolvek ine sa jej nevyrovna,hral to kazdy a hraje sa to dalej,ide o spickovu hru s perfektnou hratelnostou a poctom aut na trati,ktore zjavne XBOX nezvladne,kecy o grafke ignorujem .. viem ako klamal crytek s crysis,gears konzolacka hra roku 2006 .. muhehehe .. kde bolo v roku 2006 Wii a PS3 .. pochopil si dufam.
... Unreal 3.0 engine je DNES hodnoteny ako PRESLAP,desne fiasko,tento engine vybuchol a ma na krku niekolko sudnych sporov,v mass efecte na XBOX ukazal svoju nemohucnost na celej ciare,Burnoout na XBOX ma krasny tearing .. PS3 ziaden,tot vykon.


Až se PS3 dostane na úroveň prodeje Xboxu 360 (dnes přes 14 milionů xboxů, 7 mil. PS3), tak sem piš svoje argumenty a můžeš mi i nadávat. Jenže to se podle mě nikdy nestane. Nikdy

... dnes ma MS realne na trhu asi tych 14M konzol,tazko pri RRoD odhadnut kolko ich je naozaj,PS3 vsak v polovici unora saha na 10M hranicu,dnes je na 9.5M .. a ako som povedal .. pocnuc 17.11.2007 sa celosvetovo TYZDEN co TYZDEN predava lepsie ako XBOX .. je koniec,aj analytici si pobaveni z tohot,ze napriek vsetkych svojim hram .. vratane jesenneho HALO3 .. proste XBOX nestaci.
... rok 2008 bude rokom PS3,Wii neratam ... tam niet co hrat.


http://i133.photobucket.com/albums/q52/Tlstudio/overworld.jpg

... na pobavenie,udajne ingame zaber na FF13,scany zo jap. seany V jump.

 |   |  Odpovědět
lickuzva  |  01. 06. 2008 01:06

gKn1YP <a href="http://jzrfeixmavyw.com/">jzrfeixmavyw</a>, [url=http://mmufrxjqnqkr.com/]mmufrxjqnqkr[/url], [link=http://nmqenamyzazb.com/]nmqenamyzazb[/link], http://qbqedxltwqld.com/

 |   |  Odpovědět
uemygb  |  01. 06. 2008 05:13

jlgEue <a href="http://vynibjoympno.com/">vynibjoympno</a>, [url=http://bkambleliolk.com/]bkambleliolk[/url], [link=http://satxnqbpkdip.com/]satxnqbpkdip[/link], http://ckkbiqoujypn.com/

 |   |  Odpovědět
Smarty  |  17. 01. 2008 15:44

Obávám se, že to s tou fyzikou bude trochu přehnaný, aby ruční granát proboural zeď (nemluvě o tom, že hráči který stojí 3 metry od zdi se nic nestane), to je fakt úlet. A všude po mapě se zase budou nenápadně válet sudy s benzínem, aby to pěkně bouchalo.

 |   |  Odpovědět
negr, negr  |  17. 01. 2008 18:41

Stejně jako některé (většina) akčních filmů má k realitě daleko, tak i akční hry v rámci zachování co největší zábavnosti na realističnosti moc nelpějí (ale např. taková ArmA je jednou z mála výjimek).

 |   |  Odpovědět
Tom  |  17. 01. 2008 14:04

Hlavne Xbox 360 se svym procesorem triple core a 512 pameti je dost brutalni vykon

 |   |  Odpovědět
Pettka, Pettka  |  17. 01. 2008 15:11

Rád bych Vás upozornil, že čísla v těchto případech nejsou všechno. Jedná se o rozdílnou architekturu sběrnice, paměti, procesoru i ostatních komponent.

 |   |  Odpovědět
Tom  |  17. 01. 2008 07:46

Jak si muzete byt tak juisti ze hra z PS3 a xbox 360 zdime maximum???Proboha trochu se zamyslete ano??Nebo jste PCckari a zavidite proste konzolim...To je jak na PS3..Vysel oblivion ktery z nej macka maximum ale pravda je nekde kolem 25 % vykonu vidte:)

 |   |  Odpovědět
joe  |  17. 01. 2008 10:52

... klidek,drviva vacsina tzv. hernych sajtov patri do kategorii PS3 hater,PC lover .. nemaju ani sajnu o realite,tento BF sa trochu dotkol vykonu PS3 .. PC by uz davno potrebovala DUAL CORE,2 giga ram a 8800GTX.
... pohoda.

 |   |  Odpovědět
joe  |  17. 01. 2008 11:01

Video1: http://www.youtube.com/watch?v=i0_XYdky1Qw
Video2: http://www.youtube.com/watch?v=VCV8GmCj8jo
Video3: http://www.youtube.com/watch?v=NDx5FvSJ0Kg

... resistance 2 zlepsila technologiu prveho dielu o 100% v kazdom smere,ale PC deti hystericky vrieskaju o zdimani hardveru PS3 v BF,holt deformacia tzv. hernym PC,kde GPU/CPU/MEE preziva tak 6 mesiacov,a pod optimalizaciou sa rozumie dokupenie noveho HW.

 |   |  Odpovědět
Pettka, Pettka  |  17. 01. 2008 11:14

V článku je nejspíše myšleno maximum, které je v té době obvyklé. Ostatně, stačí se podívat třeba na PS2, kde po dvou letech od vydání všichni tvrdili, jak ždímají maximum, ale časem se objevily tituly, které dokázaly vyždímat "dvojnásobek". Tvůrci her se s každým hardware musí nejprve naučit pracovat, to, co jim přijde jako maximum nyní, může být za rok spěšná historka.

 |   |  Odpovědět
negr, negr  |  17. 01. 2008 18:19

Slovní obrat "ždímat maximum" je často používán pro spestření textu a indikuje něco doposud neviděného.

Zachovejte paniku ... teda klid. Zachovejte klid! A nadhled taky!

 |   |  Odpovědět
iyzfgrrksu  |  01. 06. 2008 01:06

M04ZZ6 <a href="http://xtuzznmqkxwo.com/">xtuzznmqkxwo</a>, [url=http://kjslwqoxegie.com/]kjslwqoxegie[/url], [link=http://jdrzfxowkuqv.com/]jdrzfxowkuqv[/link], http://wzplwzuhsbkj.com/

 |   |  Odpovědět
ukbnogmx  |  01. 06. 2008 01:07

t1yO1q <a href="http://mjpidhnmgdgw.com/">mjpidhnmgdgw</a>, [url=http://hduodvzpvsql.com/]hduodvzpvsql[/url], [link=http://adlamliihyzh.com/]adlamliihyzh[/link], http://dfijojwfyqxq.com/

 |   |  Odpovědět
cdesxz  |  01. 06. 2008 01:12

qETErA <a href="http://mvtmlxddxzhr.com/">mvtmlxddxzhr</a>, [url=http://ceziebdhxpsj.com/]ceziebdhxpsj[/url], [link=http://mqanitmpnuui.com/]mqanitmpnuui[/link], http://idgdvfnpayjk.com/

 |   |  Odpovědět
kqelpgknt  |  01. 06. 2008 05:02

zknZHt <a href="http://fekloybgcfwq.com/">fekloybgcfwq</a>, [url=http://xijkcucnbgzw.com/]xijkcucnbgzw[/url], [link=http://berlxgalfafq.com/]berlxgalfafq[/link], http://yvfradmappow.com/

 |   |  Odpovědět
order tramadol online  |  01. 06. 2008 21:58

[url=http://www.youtube.com/user/rxtramadol]buy cheap tramadol[/url]
<a href="http://www.youtube.com/user/rxtramadol">order tramadol prescription</a>
http://www.youtube.com/user/rxtramadol

 |   |  Odpovědět
order tramadol online  |  02. 06. 2008 00:23

[url=http://www.youtube.com/user/rxtramadol]buy cheap tramadol[/url]
<a href="http://www.youtube.com/user/rxtramadol">order tramadol prescription</a>
http://www.youtube.com/user/rxtramadol

 |   |  Odpovědět
viagra canada pharmacie  |  02. 06. 2008 06:39

[url=http://ca.youtube.com/user/achatviagra]Impuissance erection[/url]
<a href="http://ca.youtube.com/user/achatviagra">Achat viagra canada</a>
http://ca.youtube.com/user/achatviagra

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor