Příběh filmové adaptace The Borderlands se bude lišit od her

Rozhodně nepůjde o prachsprostou kopírku.

Filmová adaptace bláznivých Borderlands vypadá s každým měsícem stále lépe a podle čerstvých informací rozhodně nebude kopírovat příběh herních předloh, ale půjde si vlastní cestou. Podělil se o tom sám Randy Pitchford na Twitteru a dodal, že film se bude držet především charakteru postav, atmosféry a stylu hry, nikoliv přímo příběhu. 

"Hry a filmy nejsou stejné médium, takže by obsah neměl být nijak omezen," řekl Pitchford. "Filmové univerzum Borderlands nebude totožné s tím herním."

Rozhodně se ale můžete těšit na spoustu známých postav a návrat na stará známá místa. Příběh by se měl točit kolem Lilith a jejího návratu na planetu Pandora, kde bude chránit tajemnou dívku, jejích schopnosti mohou být klíčem k záchraně celého světa. 

Fanoušci by měli být potěšeni i z hereckého obsazení, které se podařilo tvůrců prozatím nasbírat. Nechybí celá řada prvotřídních hollywoodských herců včetně Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtisové (Tannis), Ariany Greenblatt (Tiny Tina), Jacka Black (Claptrap) či Kevina Harta (Roland). 

Váš názor Další článek: Letošní výstava E3 bude kompletně online a zdarma pro všechny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,