Příběh GTA 5 si díky modifikaci můžete kompletně užít ve virtuální realitě

Chcete dát GTA 5 další kolečko, ale chcete také něco nového? Co takhle celý příběh ve VRku?

S možností proběhnout se skrze San Andreas ve virtuální realitě zkouší komunita moderů realizovat už od samého vydání pátého dílu Grand Theft Auto a většinou to končilo spíš malými zkouškami. Nyní se ale modér LukeRoss00 po mnohoměsíčním urputném kutění pochlubil svou vylepšenou modifikací. 

Modifikace umožní majitelům brýlí Oculus Rift odehrát kompletní příběh hry ve virtuální realitě. Dříve nic z toho nebylo možné, jelikož modifikace blbla kvůli filmečkům, spoustě animací postav a dalším herním prvkům. Luke to vše postupně upravil, odstranil chyby a další neduhy a modifikace je už skvěle použitelná.

Modifikaci můžete stahovat z webu Github

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Apex Legends dnes startuje čtvrtou sezónu, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,