Přichází první 3D golf na Nintendo DSi

Poslední dobou se začíná na trhu objevovat stále více her pro přenosné Nintendo DSi. Další takovou hříčkou do sbírky bude vůbec první 3D golf, jež naleznete za několik měsíců na službě DSiWare pod názvem 101 MiniGolf World.

Tvůrčí tým Teyon tvrdí, že jejich připravovaná hra nabídne hráčům velmi zábavné zpracování golfu se stupňující se náročností a s možností zahrát si až s osmi kamarády. Své zkušenosti prověříte na zeleném trávníků se 100 náročnými jamkami, kde se utkáte nejenom se sílou úderu, ale také s přesností, jelikož budete muset pokořit náročné trupky, oblouky a rampy.

101 MiniGolf World - screen1.jpg101 MiniGolf World - screen2.jpg

101 MiniGolf World je samozřejmě šitý na míru a potřebám Nintenda DSi, a tak jeho ovládání nebude žádnou noční můrou, ale prvotřídní zábavou spojenou s nezapomenutelným zážitkem. Proti počítačovým soupeřům nebo svým kamarádům budete moci soutěžit v počtu úspěšných jamek apod.

Marketingových řečiček už bylo ale dost a je nutné si na hru udělat vlastní názor. Zájemci si tak budou muset počkat, až se hra na zmíněné službě DSiWare objeví, zároveň si ale můžou prohlédnout první galerii obrázků.

101 MiniGolf World - screen3.jpg 101 MiniGolf World - screen4.jpg

 

Zdroj: Worthplaying, TZ
Váš názor Další článek: Paysafecard: plaťte na internetu pohodlně a bezpečně

Témata článku: , , , , , , ,