Přijďte na Invex a získejte Doupě DVD za 49 Kč!

Největší tuzemský počítačový (a z části také herní) veletrh Invex již netrpělivě klepe na dveře. Stejně jako loni, ani tentokrát nebude Doupě na brněnském výstavišti chybět; nejen prostřednictvím svých redaktorů, ale také říjnového Doupě DVD, které seženete přímo na našich stáncích za speciální Invexovou cenu. Kdo si navíc Doupě DVD na místě předplatí, získá okamžitě hru zdarma!

Komerční sdělení

Říjnové Doupě DVD

A co přesněji vám říjnové číslo Doupě DVD nabídne? Prohlídku tentokrát extrémně nabitého obsahu doporučujeme zahájit v sekci demoverzí, která skýtá opravdové skvosty - hratelné ukázky takových pecek jako Doom 3, Medal of Honor: Pacific Assault či FIFA 2005. Dáváte-li přednost nenáročné zábavě, můžete se pokochat ukázkami titulů Need for Speed Underground 2, HALO 2 a mnoha dalších. A jako vždy nechybí ani obvyklý sortiment patchů a dalších souborů.

Invex - jedněmi obdivovaný, jinými zatracovaný. Domácí počítačový a herní svátek roku se však i letos netrpělivě hlásí o pozornost a již příští pondělí se otevřou brány brněnského výstaviště v očekávání dalšího význačného a hojně navštěvovaného ročníku. Právě v období od 11. - 15. října máte také jedinečnou příležitost získat další číslo našeho speciálního výběru Doupě DVD za zvýhodněnou cenu - říjnové a v pořadí již desáté Doupě DVD roku 2004 si tak budete moci zakoupit na stánku společnosti Computer Press (mimo jiné v GameHall) za speciální cenu 49 Kč (běžná cena 69 Kč). To však není ani zdaleka vše!

Nadále totiž platí také naše jedinečná nabídka, díky které mohou celoroční předplatitelé Doupě DVD získat jednu z dvojice her Mafia a Hidden & Dangerous 2 zcela zdarma! Nestává se často, abyste získali plnou verzi kvalitní české hry zadarmo a přesně to vám v současnosti nabízíme - v případě, že předplatné zaplatíte u našeho stánku v pavilónu V na brněnském výstavišti, obdržíte vybranou hru přímo na místě! Domácí výtvory Mafia i Hidden & Dangerous 2 stále patří mezi nejkvalitnější tituly, které se domácí scéně kdy urodily, a tak je bezpochyby o co stát!

Neláká vás ani jedna ze zmíněných nabídek? Myslíme také na ty, kteří nemají peněž na rozdávání - a právě pro ty je určena speciální podzimní akce, ve které můžete získat poslední tři letošní čísla Doupě DVD za bezkonkurenční cenu! Zatímco na stáncích a při objednávce po internetu byste za tato tři čísla zaplatili 3x 69 Kč (tedy 207 Kč), my vám je nabízíme za bezkonkurenčních 99 Kč! Rádi byste si Doupě DVD vyzkoušeli? S novou nabídkou není nic jednoduššího!

Předplaťte si Doupě DVD!

Diskuze (2) Další článek: Nintendo DS launch line-up pro Japonsko a USA

Témata článku: , , , , , ,