Prince of Persia na tahy a s kartami

Podobně jako Metal Gear zakusil jiný žánr na PSP v Metal Gear Acid, si to stejné projde i Prince of Persia na NDS. Battles od Prince of Persia se bude jmenovat nová hra postavená na tahovém bojovém systému, doplněném o karetní prvky. Děj hry zapadne mezi události Sands of Time a Warrior Within a odhalí, co se přesně v daném období dělo. Producent hry Yannis Mallat prozradil, že budeme hrát za několik postav, aby hráč viděl příběh z několika úhlů.

  

Protože prý nechtěli obyčejný tahový systém, kdy se musí nudně čekat na další tah, rozdělili hru na kratší kola. V nich není bezpodmínečně nutné hned pohnout se všemi jednotkami. K rozšíření strategických možností přidali i karty, každý hráč si díky nim prý bude moci zvolit vlastní styl hraní. Mallet uvedl, že dotykové ovládání urychlují rozhodování během hry a dává hráči větší kontrolu nad bojištěm. Horní displej poslouží k několika účelům, ať už třeba k zobrazení podrobnějších informací během bitvy, či stavu balíčku karet. Hra nabídne i možnost LAN hry a vydání bychom se měli dočkat už 2. prosince.

Download: (trailer, 4 MB) Doupě

Doupě komentuje: Metal Gear přešel na karetní tahový systém bez ztráty kytičky. Uvidímé, jestli se to samé podaří i Princi nebo se bude poprvé od dob Prince of Persia 3D jednat o propadák.

Související informace (Battles of Prince of Persia):
Platforma: NDS
Žánr: strategie
Výrobce: Ubisoft (
http://www.ubisoft.com)
Vydavatel: Ubisoft (
http://www.ubisoft.com)
Homepage: nemá
Předpokládané datum vydání: 2. prosince

Zdroj:Eurogamer

Váš názor Další článek: GALERIE: Úterní kolekce obrázků

Témata článku: , , , , , , , , , , ,