Prince z Persie potkáte i na PSP

Ubisoft dnes oznámil, že vydají Prince of Persia pro handheld PSP. Na hře pracuje studio Pipeworks, které už má na svědomí hry Godzilla: Save the Earth (na Xbox, PS2) a Rampage: Total Destruction (Gamecube, PS2). V současné době má projekt pouze označení Prince of Persia PSP a bude stavět na Prince of Persia: Warrior Within, který vyšel loni. Ovšem dočkáme se nových lokací, upravení starých a dojde i na nějaká nová puzzle. Prince of Persia PSP by se měl dostat na pulty v prosinci.

Hra bude kopírovat příběh Warrior Within. Princovy kousky s Písky Času se mu moc nevyplatily, protože tím na sebe poštval mocného strážce času jménem Dahaka. Ten má za úkol vymazat Prince historie, což si pochopitelně hrdina nenechá líbit. Vyráží na tajemný ostrov, na kterém byly Písky Času stvořeny, aby zvrátil osud ve svůj prospěch. Dopomáhá mu k tomu dynamický soubojový systém a nová schopnost požívat projektilové zbraně.

Doupě komentuje: Warrior Within se řadí mezi opravdu povedené tituly a jsme opravdu zvědavi, jak se podaří tvůrcům přenést hru na handheld. Ubisoft by si ale nenechal zmrzačit jednu z jejich nejlepších značek, a tak se dá předpokládat minimálně stejná kvalita, jako u jeho vzoru.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Staré hity nově v Namco Museum na PSP

Témata článku: , , , , ,