Připravuje se Blood Will Tell pro Playstation 2

Společnost CD Projekt chystá na podzim letošního roku vydání hry Blood Will Tell pro Playstation 2. Blood Will Tell je akční epos z dnešní doby, který vychází z klasické manga "Dororo" od Osama Tezuky (Astro Boy - informace zde).

   

Stejně jako původní manga líčí tato hra dobrodružství hrdiny jménem Hyakkimaru - samuraje, jenž se snaží odhalit děsivá tajemství minulosti a znovu získat lidství. Jako novorozeněti mu totiž odstranili všechny údy i další orgány a jeho původní podstatu nahradili nesčetnými nástroji, kterými kolem sebe může rozsévat smrt.

   

Záleží pouze na vás, s jakými zbraněmi budete bojovat - k dispozici máte meče, jež má Hyakkimaru přímo v pažích, bazuku, která se skrývá v jeho noze, nebo můžete použít i další věci, jež při svém putování naleznete. Na každém kroku vás bude provázet Hyakkimarův přítel Dororo, který vám bude vždy stát po boku, a společně odhalíte všechny záhady minulosti. "Dororo" přináší jedinečný zážitek ze samurajského boje v úžasném 3D akčním příběhu, jenž pochází z pera nejznámějších japonských autorů. Jen skrze spolupráci s druhými, touhu objevovat a mimořádnou krutost bude Hyakkimaru nakonec moci žít normálním životem. Do té doby však musí chtě-nechtě zůstat tím, čím je - ostře nabitou tajnou zbraní.

   

Hlavní rysy:

  • Ve fantastickém 3D prostředí stále objevujete něco jiného, řešíte různé rébusy a bojujete. Vše se odehrává v obrovském světě v klasickém manga stylu podle Osamu Tezuky.
  • Vypátrejte a zneškodněte více než 100 démonů a nestvůr, které Hyakkimara připravily o lidství.
  • Hlavní hrdina má každou část těla naplněnou smrtí a zkázou - jeho paže jsou břitké meče a nohy tají smrtící střely.
  • Ovládejte Hyakkimara i Dorora - každý z nich má vlastní schopnosti a způsob, jak bojuje s nepřáteli a řeší záhady.
  • Kooperativní hra dvou hráčů - se spoluhráčem můžete oba aktéry ovládat současně, ruku v ruce odhalovat minulost a bojovat proti zlu.
  • Propracovaný příběh skýtá více než 20 hodin zábavy.

   

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Pokračování Worms Forts: Under Siege na nových obrázcích

Témata článku: , , , , , , , ,