Připravuje se pokračování aktuálně nejoblíbenější MMORPG Ragnarok Online

Ragnarok Online je aktuálně nejrozšířenější MMORPG - a to především díky obrovské spoustě fandovských free-serverů. Tato korejská online RPG hra si získala srdce tisíců hráčů nejen originálním grafickým pojetím, ale i velkou volností ve tvorbě postavy během postupu hrou. Pokud snad náhodou nevíte, co Ragnarok Online je, ale zajímá vás to, zkuste se jednak podívat na stránky českého free serveru - a jednak si o něm můžete přečíst i v nejnovějším SCORE.

A nyní se připravuje pokračování této slavné hry. Nový projekt R.O.S.E. Online, (tedy Rush On Seven Episodes) nebude jakýmsi "druhým dílem" Ragnaroku, ale bude založen na stejném základu - tedy na knížkách, které v sobě kombinují prvky pohádek, fantasy a jakéhosi sci-fi. Konkrétně ROSE bude založeno na úžasné a světoznámé knížce Malý princ od Saint-Exupryho.

   

   

   

   

   

Ve hře budete mít k disposici sedm různých plent, přičemž každá z nich bude nabízet jiné možnosti a jiný druh hry. Právě touto herní variabilitou by se ROSE mělo odlišovat od všech ostatních MMORPG současnosti.

Hra oproti Ragnaroku nabídne také poněkud jiný systém povolání - jak si můžete všimnout níže. Ovšem grafické zpracování je, je-li to vůbec možné, ještě odvážnější než bylo to u Ragnaroku - a jak je vidět z obrázků, můžeme se opět těšit na velké množství předmětů, kterými si budete moci své postavy upravit. A těšit se můžeme již na konci tohoto roku...


Zdroj: Homepage

Diskuze (1) Další článek: Xbox 2 v následujících měsících na trh nepřijde

Témata článku: , , , , , , , ,