Připravuje se RPG ze Středozemě

Po vydání Lord of the Rings: The Third Age si stěžovali RPG fanoušci, že by chtěli klasičtější RPG ze Středozemě. To by jim nejspíše měla vynahradit hra Lord of the Rings: The White Council.

Nic však není jisté. Jim Norwood, někdejší zaměstnanec 3D Realms, v současné době však dělá u EA, se vyjádřil, že by měly být k dispozici bližší informace na stránkách Electronic Arts, ale zatím se tak nestalo. Je tak možné, že se jedná o nějakou komunikační chybu, pokud by však práce na RPG titulu opravdu probíhaly, potěšit by měly spíš fanoušky klasického směru RPG, než japonské větvě žánru. Přílišná podobnost se sérii Final Fantasy totiž byla mnohými hráči nejčastěji vytýkaná u Lord of the Rings: The Third Age.

Není ještě jasné, čím přesně by se měla nová hra zabývat, protože Bílá rada je v původních dílech pětice čarodějů, včetně Gandalfa a Sarumana, kteří měli zabránit Sauronovi v získání Prstenu. Dá se pouze odhadovat, že děj hry bude zasazen před knižní trilogii, možná se jí bude týkat konec hry. Jestli však dostaneme do rukou některého z čarodějů, nebo budeme pouze pomocníky, se dozvíme až časem. Mezitím budeme vyhlížet nové informace.

Související informace (Lord of the Rings: The White Council)
Platforma
: nejspíše PC, Xbox 360
Žánr: RPG
Výrobce: Electronic Arts
Vydavatel: Electronic Arts
Homepage: Zatím není
Předpokládané datum vydání: není stanoveno

Zdroj: Gamespot

Diskuze (7) Další článek: Air Conflicts - letadla ze Slovenska

Témata článku: , ,