Pro Soul Calibur V jsou naplánovany tři DLC balíky

Jednat se bude především o výbavu pro bojovníky, na své si ale přijdou i milovníci soundtracků.

Při dnešní popularitě DLCček se nelze divit tomu, že se svého přídělu dočká i Soul Calibur V. Namco Bandai prozradilo, že pro hru hodlá během února vydat tři přídavky, jež budou obsahovat výbavu pro bojovníky a nějaké ty soundtracky z předešlých dílů série.

První balík bude k dispozici hned v den launche hry, jenž je stanoven na 3. února, další dva přídavky budou následovat 14. a 28. února. Každý z nich si budete moci zakoupit za 2 Eura, což je v přepočtu nějakých 50 Kč. Majitelé X360 verze dají za jednotlivá DLCčka 160 MS bodů.

Podrobný výpis balíků:

  • 3. února - devět exotických předmětů, mezi nimiž najdete např. bikiny, křídla či barvy na obličej. K dispozici budou také sountracky ze Soul Blade a Soul Calibur (jednotlivé skladby si budete moci koupit zvlášť za 0,99 Euro či 80 MS bodů).
  • 14. února - dalších devět předmětů, mezi nimiž nebude chybět např. náprsní plát, kimono či zvířecí hlavy. Originální soundtrack ze Soul Calibur II, jednotlivé skladby si budete moci koupit zvlášť.
  • 28. února - devět předmětů, mezi kterými najdete např. masku, dodatečné barvy na obličej, kamufláž a lebku. Originální soundtracky ze Soul Calibur IV a Soul Calibur: Broken Destiny. Jednotlivé skladby si budete moci pořídit zvlášť.
Zdroj: TZ
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Arkády | Bojovka se zbraněmi
Výrobce: Namco
Začátek prodeje: 3. února 2012
Váš názor Další článek: RE: Revelations obsahuje překlep na obalu

Témata článku: , , , , , , , , , , ,