Proběhlo sloučení BioWare a Mythicu

Vedení Electronic Arts asi bere restrukturalizaci setsakra vážně. Zástupci této společnosti totiž potvrdili, že došlo k sloučení dvou tvůrčích studií, jež spadají do jurisdikce EA. BioWare a Mythic Entertainment tak budou nově na veřejnosti vystupovat jako jeden celek, zatím není jasné pod jakým názvem, v jehož čele stanul Ray Muzyka, genarální manažer a jeden ze zakladatelů BioWare.

Na oficiálních stránkách to dnes uvedlo studio Mythic, díky němuž jsme se mimo jiné mohli dozvědět, že Greg Zeschuk, další ze zakladatelů BioWare, bude zastávat pozici chief creative officer, zatímco u zrodu Mythicu stojící Rob Denton převezme roli generálního manažera divize Mythicu. Na této funkci tak nahradí Marka Jacobse, spoluzakladatele studia.

Ten v tomto nově vzniklém gigantu nebude zastávat žádnou významnou pozici, neboť se rozhodl odejít. Kde bude lead designer Warhammer Online: Age of Reckoning pracovat jsme se však z prohlášení nedozvěděli. Jsme ovšem pevně přesvědčeni, že o něm neslyšíme naposledy.

Zdroj: Oficiální stránky

Váš názor Další článek: Gearbox kutí novou válečnou hru

Témata článku: , , , ,