Probuďte dinosaury ve svém počítači!

Každý z vás určitě viděl alespoň jeden díl ze slavné série Jurský Park režiséra Stevena Spielberga. První díl se stal jedním z nejúspěšnějších filmů "nové doby" a ukázal, co počítače ve filmovém průmyslu skutečně dokáží. Připravovaná hra Jurassic Park: Operation Genesis vám umožní oživit dinosaury ve vlastním Jurském parku.

Vývoje hry se pod patronací společnosti Universal Interactive ujalo malé australské herní studio Blue Tongue Software, známé prozatím hlavně díky akční hře Starship Troopers. Že se nemá jednat o nějaký budgetový projekt dokazuje i to, že se plánují vydat verze hned pro tři dnes nejrozšířenější herní platformy, totiž PS2, Xbox a samozřejmě také PC. Hlavní náplní hry bude jednak stavba a údržba vlastního jurského parku, ale navíc se ve hře objeví také 12 akčně laděných misí, které jsou založeny na myšlence prvního filmu - totiž že ochranná opatření v parku selhala a zvířata si teď dělají co chtějí.

 

 

Titul Jurassic Park: Operation Genesis tedy vlastně nabízí dva velice odlišné herní módy. V obou z nich se však samozřejmě objeví "staří známí" z filmů, jako například asi nejoblíbenější ještěrka celé série, totiž Tyrannosaurus Rex.

Hlavní rysy hry:

  • filmová licence
  • dva zcela různé herní módy
  • modely dinosaurů tvořené přesně podle filmové předlohy
  • živé, interaktivní prostředí parku
  • snadné ovládání zaměřené zejména na konzolové hráče

 

 

Datum vydání bylo přesně stanoveno na 21. března 2003 pro všechny plánované platformy.

Oficiální stránky: http://www.vugames.com/vug/product.do?gamePlatformId=303
Výrobce: Blue Tongue Software (http://www.bluetongue.com/)
Vydavatel: Vivendi Universal Games (http://www.vugames.com/)

Váš názor Další článek: Tři nová videa ze hry Tomb Raider: Angel of Darkness

Témata článku: , , , , ,