Probuďte ducha Temného prince

Princ z Persie, štíhlý, vysoký, velmi zdatný mladík zdolávající jednu překážku za druhou, řešící všemožné hlavolamy nám dělá společnost již hezkou řádku let. Koncem podzimu bychom se měli dočkat dalšího poutavého příběhu, který vzešel z dílen Ubisoftu.
Princ se vrací po dlouhé době domů do Babylónu doprovázen císařovnou času, Kaileenou. Místo vzkvétajícího království plného blahobytu však nachází svůj domov zpustošen válkou. Rovněž Kaileena se ocitne v ohrožení a je unesena. Princ se ji samozřejmě snaží zachránit, přichází pozdě... Před jeho očima je císařovna zavražděna nepřítelem. Smrt Kaileeny ale nezůstane bez pomsty. Tajemné Písky času očarují  jak vraha císařovny, tak našeho hrdinu, ve kterém se  pomalu začíná probouzet duch mrtvého Temného prince.

Dramatický příběh, bojové akce na střechách, v úzkých uličkách, temných zákoutích v podzemí, Free-form fighting system, dva odlišné charaktery hlavního hrdiny líšící se zbraněmi, technikami boje, celkovými schopnostmi apod. jsou hlavními rysy této připravované hry.

Souvísející informace (Prince of Persia: Rival Swords):
Platforma: PSP
Žánr: akce/adventura
Výrobce hry: Ubisoft
Předpokládané datum vydání: podzim 2006

Zdroj: ToTheGame

Diskuze (2) Další článek: Mega kolekce obrázků z her pro PS3

Témata článku: , , ,