Prodáno tomu pánovi v zeleném saku...

Pokud jste si všimli, v průběhu včerejšího dne asi kolem druhé hodiny odpolední na Doupěti přibyla další velká část – aukce. O tom, co všechno tam naleznete, proč aukce na Doupěti vznikla a jak vlastně funguje, to všechno se dočtete právě zde. Máte-li ovšem zájem, že?
Součástí každého správného počítače, na kterém se kdy provozují hry, je to nejdůležitější – počítač jako takový. Výdaje vynaložené na jeho získání bývají někdy vyšší, někdy nižší. Sami se tak často dostáváme do stavu, kdy nakupujeme i použité zboží a podobně – jinými slovy, bazar. Pokud se však do bazaru přidá trocha soupeřivého a sportovního myšlení, vzniknou aukce. A přesně o tom tento článek a celý domek Aukce je.

Na stránkách Doupěte proto od nynějška naleznete i nabídku všelikých zařízení pro váš počítač. Najdete tu prakticky všechno – procesory, paměti, harddisky, zvukové či grafické karty, ale také hry a další počítačově herně zaměřené věci. Největší výhodou je samotná podstata aukcí, která se tak vloudila i sem – je vysoká šance, že dané zboží koupíte daleko levněji než kolik by vás stálo v obchodě. Netřeba myslím vysvětlovat blíže – zkuste a uvidíte.

V levém sloupci se nachází všechny kategorie, které obsahují aktivní aukce – každá položka v této kategorie je živé zboží – je tedy pouze na vás, zda o daný předmět projevíte zájem či nikoliv. S přáním šťastného lovu se loučím a ještě jednou přeji hodně štěstí v souboji o hry či hardware.

Váš názor Další článek: BattleCruiser 3000AD - demo

Témata článku: , , ,